Κώττας: «Δεν ξεχνάμε την ήττα στο Κύπελλο»

Gazzetta team
Κώττας: «Δεν ξεχνάμε την ήττα στο Κύπελλο»

bet365

Η Κύμη υποδέχεται το Ρέθυμνο για την 7η αγωνιστική της Basket League και ο Θωμάς Κώττας εξήγησε ότι οι Κρητικοί δεν ξεχνούν τον πρόωρο αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Το blog του Θωμά Κώττα στο esake.gr

«Χαίρετε για ακόμη μία φορά από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Ευτυχώς μέχρι στιγμής οι χαρούμενες στιγμές μου είναι περισσότερες από τις λυπημένες. Και αυτό διότι για ακόμη μία εβδομάδα γράφω με απόλυτη ικανοποίηση και χαρά ότι προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη, που συνδυάστηκε από τρομερή εμφάνιση των συμπαικτών μου. Και αναφέρομαι στους συμπαίκτες μου γιατί εγώ δεν κατάφερα να αγωνιστώ, καθώς είχα ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού με το τεχνικό τιμ να με κρατάει στον πάγκο για προληπτικούς λόγους.

Τα καταφέραμε ξανά στην έδρα μας, αποδεικνύοντας με πράξεις πως το "Μελίνα Μερκούρη" αποτελεί το δικό μας "κάστρο". Η νίκη μας με τα Τρίκαλα στην έδρα μας έδωσε στην ομάδα μου μεγάλη ικανοποίηση και ώθηση για να συνεχίσουμε τη νικηφόρο πορεία μας με περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία.

Αυτή την Κυριακή παίζουμε στην Χαλκίδα με την Κύμη, το 4ο φετινό παιχνίδι μας εκτός έδρας και οι προσδοκίες της ομάδας είναι υψηλές. Δεν θεωρούμε ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, όμως εμείς ως ομάδα θα αγωνιστούμε και θα διεκδικήσουμε τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις.

Σίγουρα δεν ξεχνάμε και την ήττα στον θεσμό του Κυπέλλου, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό μας από τη συνέχεια. Θέλουμε τη ρεβάνς. Σίγουρα και οι δύο ομάδες είναι διαφορετικές πλέον και ιδιαίτερα η Κύμη, η οποία έχει προσθέσει ικανούς παίκτες στο ρόστερ της. Όμως, αυτό δεν θα μας εμποδίσει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πανηγυρίσουμε την 5η μας νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα