Και... νταής και ταπεινωμένος ο Χάουαρντ (vid)

Gazzetta team
Και... νταής και ταπεινωμένος ο Χάουαρντ (vid)

bet365

Δεν φτάνει που ο Ντουάιτ Χάουαρντ έδωσε αγκωνιά στο πρόσωπο αντιπάλου του, διαμαρτυρήθηκε κι από πάνω, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο τεχνικές ποινές και να πάρει ταπεινωμένος την άγουσα για τα αποδυτήρια, εν μέσω αποδοκιμασιών.

Ο σέντερ των Χοκς έδωσε αγκωνιά στον Κόντι Ζέλερ των Χόρνετς, στην διεκδίκηση της μπάλας, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί με μια τεχνική ποινή.

Ωστόσο, ζήτησε και τα ρέστα από πάνω, με συνέπεια να δεχθεί και δεύτερη τεχνική ποινή και να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια με κατεβασμένο το κεφάλι, εν μέσω αποδοκιμασιών των οπαδών της ομάδας του Σάρλοτ.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή η ομάδα της Ατλάντα ήταν μπροστά για τρεις πόντους, όμως, η αποχώρηση του Χάουαρντ φαίνεται πως αποσυντόνισε την ομάδα, καθώς δέχθηκε 9 σερί πόντους μόλις έφυγε από το παρκέ, και τελικά ηττήθηκε με 100-96.

Ο 30χρονος σέντερ υποστήριξε μετά τη λήξη του ματς πως: «Δεν τον χτύπησα επίτηδες. Αλλά η δουλειά μου είναι να προστατεύσω την ομάδα μου με οποιοδήποτε κόστος. Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι. Πρέπει να ζήσω με αυτό».

Δείτε την επίμαχη φάση

 

NBA Τελευταία Νέα