Πρίντεζης: «Σημαντικό να νικάς τον... αιώνιο αντίπαλο» (gTV)

Gazzetta team
Πρίντεζης: «Σημαντικό να νικάς τον... αιώνιο αντίπαλο» (gTV)
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Euroleague και αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν για μια καλή πορεία στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε στην κάμερα της Nova πως είναι πολύ σημαντικό να νικάει μια ομάδα τον «αιώνιο» αντίπαλό της, μίλησε για το μεγάλο κίνητρο που είχαν οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ματς με το «τριφύλλι» και αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να έχει διάρκεια στην Euroleague.

Αναλυτικά είπε για:

Για τη βολή του στο τέλος: «Αυτή ήταν η εντολή. Φοβήθηκα μην φύγει λίγο λοξά ή δυνατά (γέλια). Αλλά μπήκε».

Για την εντολή για φάουλ στον Καλάθη: «Πολλές συζητήσεις μπορούν να γίνουν γι' αυτό. Δικαιωθήκαμε εκ του αποτελέσματος όμως. Όλα είναι σχετικά».

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Κάναμε ένα μεστό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό να νικάς τον «αιώνιο» αντίπαλο σου φέτος. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ βελτιωμένος φέτος κ αυτό ήταν ένα μεγάλο κίνητρο. Καλύψαμε την ήττα από την Γαλατά και έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας».

Για τα μόλις έξι λάθη του Ολυμπιακού: «Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν δώσαμε την δυνατότητα να βγάλει αιφνιδιασμούς ο Παναθηναϊκός, που είναι πολύ καλός σε αυτό. Τους περιορίσαμε. Είχαμε ένα κενο διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο, από το οποίο επιστρέψαμε, όμως και καταφέραμε να νικήσουμε».

Για την συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά: «Αν θες να έχεις διάρκεια στην Euroleague, πρέπει να είσαι σοβαρός. Βγάλαμε καλές άμυνες, κάναμε το φάουλ στον Καλάθη και νικήσαμε στις λεπτομέρειες».

Για τα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Νομίζω πως αυτή η νοοτροπία έχει αλλάξει. Δουλεύουμε πολύ καλά. Στηριζόμαστε στην άμυνα μας. Παίξαμε καλά στο τέλος, βάλαμε κάποια καλάθια. Άμα δείχνεις συγκέντρωση και προσήλωση νικάς».

Για την τελευταία φάση: «Στα τελευταία πέντε δεύτερα έπρεπε να είμαστε σε ετοιμότητα και οι τέσσερις παίκτες για να πάρουμε την μπάλα από τον Σπανούλη, σε περίπτωση που βγουν δύο παίκτες πάνω του».