Τόμιτς: «Κάναμε μια νίκη που κάνουν οι μεγάλες ομάδες»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Μίλαν Τόμιτς από την νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, ο οποίος τόνισε πως ήταν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, από αυτές που κάνουν οι μεγάλες ομάδες.

Τόμιτς: «Κάναμε μια νίκη που κάνουν οι μεγάλες ομάδες»

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε στην κάμερα της Nova για την σπουδαιότητα της νίκης των «ερυθρόλευκων» επί του Παναθηναϊκού και σχολίασε την επιλογή του Γιάννη Σφαιρόπουλου για να πάει ο Νικ Καλάθης στις βολές.

Αναλυτικά είπε για:

Για την επιλογή του Σφαιρόπουλου να πάει ο Καλάθης στις βολές: «Πιστεύω ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο να αναλύσουμε αν ήταν ρίσκο ή όχι. Ήταν καλή επιλογή, γιατί ο Καλάθης δεν έχει καλά ποσοστά στις βολές. Η επιλογή αυτή ήταν σωστή στο τέλος».

Για την καλή παράδοση που έχει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ: «Δεν έχει μόνο εδώ. Αυτό το έχουμε δείξει γενικά τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι μόνο το σημερινό ματς στο ΟΑΚΑ. Έχουμε γυρίσει και παιχνίδια όπως με την ΤΣΣΚΑ στον τελικό του Final Four. Η μόνη φάση, που θα πρέπει να αναλύσουμε, αλλά δεν προλαβαίνουμε, ήταν στο 3ο δεκάλεπτο που δεν είχαμε συγκέντρωση. Δεν είχαμε καλή άμυνα, ούτε επίθεση,γι' αυτό μείωσε και ο Παναθηναϊκός. Αντιδράσαμε, ωστόσο, ξανά και πήραμε μια νίκη μεγάλης ομάδας».

Για την τελευταία βολή του Πρίντεζη: «Έβαλε τη βολή και καλά έκανε. Βάσει των αποτελεσμάτων στο τέλος κρίνοτναι όλα. Δεν μπορείς να πεις κάτι στον παίκτη. Και αυτό χρήζει μεγάλης ανάλυσης. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Στο μπάσκετ όλοι κρινόμαστε βάσει αποτελεσμάτων».

Για το πόσο σημαντική είναι η εκτός έδρας νίκη στο ΟΑΚΑ: «Είναι ακόμα πιο μεγάλη η νίκη, γιατί είναι μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού, όπου δύσκολα θα νικήσουν οι άλλες ομάδες. Καλύψαμε την ήττα από την Γαλατά, που ήταν εκτός προγράμματος. Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει να μη χάσει τα παιχνίδια στην έδρα του. Για εμάς ήταν πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας».