Μιχάλογλου: «Έτοιμοι για την πρώτη εκτός έδρας νίκη»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ (19/11, 17:00)

Μιχάλογλου: «Έτοιμοι για την πρώτη εκτός έδρας νίκη»

Μιχάλογλου: «Έτοιμοι για την πρώτη εκτός έδρας νίκη»

Ο Αντώνης Μιχάλογλου δήλωσε πως άπαντες στον Κόροιβο είναι έτοιμοι για την πρώτη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Απόλολωνα, στην Πάτρα, το Σάββατο (19/11, 17:00).

Μια ομάδα που ξέρουν πολύ καλά οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου είναι ο Απόλλωνας, καθώς την έχουν αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές, μία σε φιλικό προετοιμασίας, και μία στο Κύπελλο Ελλάδας, όταν και την απέκλεισαν από τη συνέχεια του θεσμού.

Το Σάββατο (19/11, 17:00) θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά φέτος και ο Αντώνης Μιχάλογλου δήλωσε πως όλοι στην ομάδα του είναι πανέτοιμοι για την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Αποφασισμένοι να παλέψουμε

Καλησπέρα σε όλους

Το προηγούμενο Σάββατο χάσαμε άλλη μια ευκαιρία μέσα από τα χέρια μας. Κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος του παιχνιδιού και η συγκέντρωσή μας που χάθηκε σε κρίσιμα σημεία δε μας έδωσαν μια πολύτιμη νίκη απέναντι σε μια δυνατή κι έμπειρη ομάδα όπως ο Άρης. Στα θετικά κρατάμε όμως το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και τη μαχητικότητα που δείξαμε σένα ακόμη παιχνίδι.

Αυτή την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για ένα σημαντικότατο παιχνίδι στην Πάτρα με τον Απόλλων. Είναι μία ομάδα η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και υπάρχει μεγάλη πίεση για αποτελέσματα. Στην έδρα τους δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και σ' αυτό τους βοηθάει και ο κόσμος. Ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους γιατί τους έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές μέχρι τώρα κι αυτό μας κάνει τη δουλειά στην προπόνηση πιο εύκολη.

Μετά τις δύο ήττες που κάναμε και με τον τρόπο που ήρθαν, είμαστε όλοι αποφασισμένοι να παλέψουμε για την πρώτη εκτός έδρας νίκη».

Best of internet