Μίχαλος: «Κομβικό το παιχνίδι με την ΑΕΛ»

Gazzetta team
Μίχαλος: «Κομβικό το παιχνίδι με την ΑΕΛ»

bet365

Ο Νίκος Μίχαλος μίλησε για το επόμενο παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΛ εκτός έδρας στο οποίο θέλει τη νίκη για να διατηρήσει η ομάδα του το αήττητο στην Α2.

«Το ντέρμπι με τον Ηρακλή το κερδίσαμε ήταν ένα παιχνίδι που μας ενδιέφεραν πάρα πολύ οι δυο βαθμοί της νίκης. Ο κόσμος μας ήταν λογικό να έρθει στο γήπεδο, αλλά θεωρώ ότι έχει ακόμη περιθώρια να μας υποστηρίξει. Το παιχνίδι που παίζουμε στην Λάρισα με την ΑΕΛ είναι κομβικό, καθώς συμπληρώνουμε μια τετράδα αγώνων μακριά από το γήπεδο μας. Εάν φύγουμε με το “διπλό” από το παρκέ τότε η κατάσταση στο μυαλό μας ξεκαθαρίζει» δήλωσε ο έμπειρος γκαρντ και συνέχισε:

«Η ΑΕΛ μετράει τέσσερις νίκες και δυο ήττες και στο γήπεδο της δείχνει να είναι ανταγωνιστική. “Είναι μια ομάδα δεμένη, κλασική επαρχιακή που τρέχει και παίζει δυνατά.Το θέμα είναι εμείς να εμφανιστούμε σωστοί και δυνατοί. Να καταλάβουμε ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι από μια σειρά εκτός έδρας αναμετρήσεων, που μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο εάν το κερδίσουμε. Ο Πανιώνιος είναι σε πολύ καλό σημείο αγωνιστικά και μόνος του αν είναι θα ''αυτοκτονήσει'' σε παιχνίδια όπως αυτό με την ΑΕΛ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα