Η... υπόκλιση του Τζόρνταν στον Ουέστμπρουκ (vids)

Αντωνία Σπανού
Η... υπόκλιση του Τζόρνταν στον Ουέστμπρουκ (vids)

bet365

O Ράσελ Ουέστμπρουκ εισήλθε στο «Hall of Fame» της Οκλαχόμα και ο Μάικλ Τζόρνταν μίλησε για τον σταρ των Θάντερ, με λόγια που θα θυμάται για καιρό.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έχει ήδη καταφέρει να γράψει ιστορία με την φανέλα των Θάντερ και την Πέμπτη το βράδυ μπήκε στο Hall of Fame της Οκλαχόμα.

Τον παίκτη παρουσιάσει ο Μαίκλ Τζόρνταν και μίλησε για εκείνον και για την πίστη του στην κοινότητα της Οκλαχόμα.

«Ακόμα ένα γεγονός για το οποίο αυτός ο τύπος πρέπει να είναι υπερήφανος είναι η πίστη που δείχνει. Θα μπορούσε εύκολα να έρθει στο Σάρλοτ», σχολίασε ο ιδιοκτήτης των Χόρνετς.

«Δεν είμαι εδώ πέρα γιανα κρίνω όποιον δεν είναι εδώ. Ο καθένας κάνει μια επιλογή... αλλά όταν επέλεξε να μείνει στην Οκλαχόμα ήμουν τόσο υπερήφανος... Του έστειλα μήνυμα για να του καταθέσω τον σεβασμό μου».

Α​πό την πλευρά του ο Ουέστμπρουκ σχολίασε:

«Μετά από τις προκλήσεις και τους διαχωρισμούς που περνάει το έθνος μας καταλαβαίνω ότι αυτή η βράβευση δεν έχει να κάνει με εμένα ή με τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ.

Η Οκλαχόμα είναι μια απίστευτη κοινότητα. Είμαι ευγνώμων από το γεγονός ότι οι άνθρωποι με έχουν στηρίξει τόσο πολύ και με έχουν καλωσορίσει εμένα και την οικογένεια μου. Παρόλα αυτά νοιώθω ότι υπάρχει χώρος να αναπτυχθώ. Μπορώ να γίνω καλύτερος, εσείς μπορείτε να γίνετε καλύτεροι, μαζί μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι».

Ο Ουέστμπρουκ ήταν εκείνος που πέρυσι ίδια εποχή είχε καλωσορίσει τον Kέβιν Ντουράντ στο ίδιο Hall of Fame.

Κάτι που ήρθε να γκρεμιστεί για τους φίλους της ομάδας, με την μετακίνηση του στους Ουόριορς.

Αντίθετα ο Ουέστμπρουκ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα τουλάχιστον μέχρι το 2018 και έδειξε έμπρακτα ότι θα μείνει για να γίνει ο νέος ηγέτης των Θάντερ.

 

NBA Τελευταία Νέα