Τουλάχιστον 1.5 μήνα εκτός ο Γκιστ!

Τουλάχιστον 1.5 μήνα εκτός ο Γκιστ!

Γιώργος Κούβαρης
Τουλάχιστον 1.5 μήνα εκτός ο Γκιστ!
Ο Τζέιμς Γκιστ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και το ιατρικό τιμ διέγνωσε απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού. Πλέον θα αποφασιστεί αν θα μπει στο χειρουργείο ή όχι.

Οι εξετάσεις που έκανε ο Γκιστ σε νοσοκομείο της Μαδρίτης δεν έδειξαν ότι έχει πειραχτεί το κόκαλο, κάτι που σημαίνει ότι ο Αμερικανός γλίτωσε το χειρότερο σενάριο. Αν και εφόσον υπήρχε πρόβλημα σε κόκαλο, ενδεχομένως να έχανε και τη χρονιά!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Τζέιμς Γκιστ σήμερα (17/11) το απόγευμα, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods από τη Μαδρίτη. Σύμφωνα με το αποτέλεσμά της το ιατρικό επιτελείο της ομάδας διέγνωσε πως έχει υποστεί απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή αν θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, συνεπώς δεν μπορεί να εκτιμηθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Το ιατρικό επιτελείο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή του στα παρκέ».

Έτσι, λοιπόν, ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον 1.5 μήνα κι αυτό αν πάει συντηρητικά, χωρίς επέμβαση. Σημειωτέον, ο ίδιος ο Τζέιμς Γκιστ θα αποφασίσει αν θα υποβληθεί σε επέμβαση ή όχι ενώ ο Ντιμίτρις Νίκολς θα... επιστρατευτεί για την Basket League. Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού θα αποφασίσει αν θα κινηθεί για απόκτηση παίκτη για την ενίσχυση του ρόστερ.