Μαρκόπουλος: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει»

Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ

Μαρκόπουλος: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει»

Μαρκόπουλος: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει»

O Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στον τραυματισμό του Πέινερς και εξήγησε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Νεπτούνας.  

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, παίζαμε με την αήττητη ομάδα του ομίλου μας. Σταματήσαμε με την άμυνά μας το γρήγορο και περιφερειακό τους παιχνίδι. Για 35 λεπτά ήμασταν μπροστά στο σκορ. Ο τραυματισμός του Πέινερς, αλλά και το ότι οι παίκτες μας φορτώθηκαν με φάουλ, είχαν συνέπεια να χάσουμε πολλά λέι απ στο τέλος. Ετσι, ήταν επόμενο η Νεπτούνας να νικήσει. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αν παίζαμε λίγο καλύτερα στο τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τη Νεπτούνας.

Εκ μέρους των παικτών του ΠΑΟΚ μίλησε ο Ντάριλ Μπράιαντ: «Είναι μία πολύ σκληρή ήττα για μας, γιατί ενώ αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα και καταφέραμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν ως το τέλος, χάσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο ξέραμε ότι μπορούσαμε και έπρεπε να κερδίσουμε. Και είναι πολύ σκληρό να χάνεις παιχνίδια με αυτό τον τρόπο. Είναι κρίμα. Δεν κάναμε σωστές επιλογές στα τελευταία λεπτά και το πληρώσαμε, ενώ σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του Ζάνις, που δεν τον είχαμε μετά το πρώτο δεκάλεπτο.  

Εύχομαι να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του γιατί τον χρειαζόμαστε. Να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό κοντά μας. Για μας δεν υπάρχει πολυτέλεια, ούτε χρόνος να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, μας περιμένουν δύο ακόμη συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά, να δουλέψουμε και να κάνουμε ότι μπορούμε για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Best of internet