Μάντζαρης: «Ζούμε για τα ματς με τον Παναθηναϊκό»

Μάντζαρης: «Ζούμε για τα ματς με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μάντζαρης: «Ζούμε για τα ματς με τον Παναθηναϊκό»
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης εξήγησε ότι η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δεν είναι... απλώς άλλο ένα παιχνίδι της EuroLeague!

«Είχαμε ένα θέμα με την άμυνα στα προηγούμενα παιχνίδια. Ωστόσο δείξαμε βελτίωση από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών και σήμερα ήμασταν επίσης πολύ καλοί. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Σταματήσαμε το pick n' roll της Μπαρτσελόνα, αλλά και τον Ράις που είναι σημαντικός γι’ αυτούς. Και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά παραμείναμε μπροστά σκορ και έτσι πήραμε αυτή τη σημαντική νίκη. Δεν έχει σημασία πόσους πόνους βάζεις, γιατί στη Γαλατάσαραϊ βάλαμε πολλούς αλλά χάσαμε και σήμερα βάλαμε 59 και νικήσαμε. Προτιμώ να νικάμε» εξήγησε αρχικά ο γκαρντ του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ (18/11): «Το ματς αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ματς του πρωταθλήματος. Κατ' αρχάς παίζουμε στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον Νίκολς που δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα, ενώ έχει έναν νέο προπονητή που έχει διαφορετική φιλοσοφία. Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι EuroLeague, είναι παιχνίδι των "αιωνίων" και γι' αυτά τα παιχνίδια ζούμε».