Oταν ο Τζόρνταν τα έβαζε με την... Mean Team (pics &vids)

Αντώνης Σαούλης
Oταν ο Τζόρνταν τα έβαζε με την... Mean Team (pics &vids)

bet365

Το Space Jam «έκλεισε» 20 χρόνια από τότε που έκανε πρεμιέρα στην Αμερική και την ταινία να κόβει συνολικά 230 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Μπαγκς Μπάνι. Ελμερ Φαντ. Ντάφι Ντακ. Ταζ. Πόρκι Πιγκ. Τουίτι. Σιλβέστερ. Γιοσέμιτι Σαμ. Πεπέ Λε Πιου. Γιαγιά. Λόλα Μπάνι. Και φυσικά ο Μάικλ Τζόρνταν. Στις 15 Νοεμβρίου του 1996 γράφτηκε ιστορία με τον πιο γνωστό αθλητή στον κόσμο και τον GOAT όσον αφορά το μπάσκετ να γίνεται (συμ)πρωταγωνιστής με τον Μπαγκς Μπάνι στην ταινία της Warner Bros. «Space Jam».

Για τους νεότερους η ιστορία έχει ως εξής. Οι Nerdlucks θέλουν να πιάσουν τα Looney Tunes για την διασκέδασή τους. Τα Looney Τunes τα οποία ζουν σ' ένα κρυμμένο κόσμο στο κέντρο της γης προκαλούν τους Nerdlucks σ' ένα παιχνίδι μπάσκετ. Οι Nerdlucks όμως κλέβουν το ταλέντο παικτών του NBA. Του Τσαρλς Μπάρκλεϊ, του Πάτρικ Γιούινγκ, του Λάρι Τζόνσον, του Σον Μπράντλεϊ και του Μάγκσι Μπόγκς. Οι Nerdlucks μεταφορφώνονται σε «Monstars» που θα νικούσαν εύκολα τα Looney Tunes.

Ομως τα Looney Tunes «κλέβουν» τον Μάικλ Τζόρνταν όταν αυτός έπαιζε γκολφ με τον Λάρι Μπερντ και τον Μπιλ Μάρεϊ. Ο κορυφαίος άλλων αφού ξυπνάει από το σοκ δέχεται να παίξει στο παιχνίδι και εν τέλει είναι αυτός που βάζει το κρίσιμο καλάθι με κάρφωμα από το κέντρο!

 

NBA Τελευταία Νέα