Ματαλών: «Από την άμυνα θα φτάσουμε στη νίκη» (vid)

Gazzetta team
Ματαλών: «Από την άμυνα θα φτάσουμε στη νίκη» (vid)

bet365

O Πανιώνιος συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα της Α2 και ο Μάριος Ματαλών αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν σημειώσει έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον στρέφονται στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, το προσεχές Σάββατο (19/11, 17:00) στο κλειστό της Νεάπολης.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος που δεν αγωνίστηκε με τον Ηρακλή εξαιτίας ενός προβλήματος στον προσαγωγό ανεβάζει στροφές, προκειμένου να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση στην Λάρισα.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι κάναμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Ηρακλή και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κόσμο που μας στήριξε και μας έδωσαν την ώθηση να πάρουμε το παιχνίδι» υποστήριξε ο Μάριος Ματαλών, που έκανε πολύ καλή δουλειά στα γκαρντ.

Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Τώρα πηγαίνουμε στην Λάρισα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ η οποία έχει δείξει πως είναι μια καλή ομάδα. Έχει απολογισμό 4 νίκες και 2 ήττες, έχει κοντράρει όλα τα παιχνίδια και ξεκίνησε με 4-0 στο πρωτάθλημα. Εμείς, πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, να είμαστε σοβαροί και από την άμυνα να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Η άμυνα είναι σύμφωνα με τον έμπειρο γκαρντ το στοιχείο που θα καθορίσει την έκβαση του αγώνα. «Για το 6-0 που έχουμε ως τώρα στο πρωτάθλημα, η άμυνα είναι εκείνη που μας έχει δώσει τα παιχνίδια. Οπότε παίζοντας την άμυνα των έξι προηγούμενων αγώνων θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το σερί μας».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα