Ζητά αποζημίωση ο Ρόουζ από το... θύμα βιασμού

Ζητά αποζημίωση ο Ρόουζ από το... θύμα βιασμού

Gazzetta team
Ζητά αποζημίωση ο Ρόουζ από το... θύμα βιασμού

bet365

Ο Ντέρικ Ρόουζ αθωώθηκε από τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετώπιζε και πλέον διεκδικεί αποζημίωση από τη γυναίκα που φερόταν ως θύμα.

Ο 29χρονος γκαρντ των Νικς ενσωματώθηκε εδώ και λίγο καιρό στην ομάδα του, μετά την περιπέτεια που πέρασε, όταν ήρθε αντιμέτωπος, μαζί με δύο φίλους του, με κατηγορίες βιασμού και τελικά αθωώθηκε.

Ωστόσο, το σίριαλ αυτό δεν έχει τέλος, καθώς ο Ρόουζ επιστρέφει... δριμύτερος, διεκδικώντας αποζημίωση από το φερόμενο ως θύμα της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός ζητά 70.000 δολάρια από την κατήγορο για δικαστικά έξοδα και αναφέρεται σχετικά πως «μετά από μια δίκη δύο εβδομάδων και την ομόφωνη ετυμηγορία και την κρίση προς όφελός του, ο κ. Ρόουζ, ο κ. Άλεν και ο κ. Χάμπτον μπορούν να δικεδικήσουν τα έξοδα που προέκυψαν κατά την υπεράσπισή τους έναντι των ψευδών ισχυρισμών».

Το θύμα λέγεται πως θα ασκήσει έφεση καθώς δεν μπορεί να συγκεντρώσει αυτό το ποσό, ωστόσο η μεριά του Ρόουζ αμφισβήτησε και αυτούς τους ισχυρισμούς, λέγοντας πως είναι ιδιοκτήτης σπιτιού και αυτοκινήτου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα