Παρουσιάστηκε ο Ζούρος στην Μπουντούτσνοστ (pic)

Gazzetta team
Παρουσιάστηκε ο Ζούρος στην Μπουντούτσνοστ (pic)

bet365

Ο Ηλίας Ζούρος ανέλαβε κι επίσημα χρέη προπονητή στην Μπουντούτσνοστ, καθώς παρουσιάστηκε από την ομάδα του Μαυροβουνίου και ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Ο προπονητής της εθνικής Γεωργίας ανέλαβε πλέον και το «τιμόνι» της Μπουντούτσνοστ και κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από την ομάδα του Μαυροβουνίου ανέφερε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν αργά το απόγευμα της Κυριακής και ήδη είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια σπουδαία ομάδα, με μεγάλες προοπτικές. Ο προηγούμενος προπονητής έκανε καλή δουλειά και πιστεύω πως αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Ζούρος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μάθει να παίζει καλή άμυνα: «Δεν μπορώ να πω τι έχει γίνει μέχρι στιγμής, μόνο να αναφερθώ στο τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Το μπάσκετ δεν είναι μόνο άμυνα, φυσικά. Πρέπει να προσέχουμε και την επίθεσή μας, αλλά η άμυνα είναι αυτή που στο φινάλε της σεζόν θα μας δώσει αποτελέσματα. Η άμυνα σου δίνει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Αυτά τα δύο στοιχεία απαιτούνται για να παίξεις καλή επίθεση. Το πρώτο πράγματα που λέω όπου πάω είναι πως η ομάδα μου οφείλει να παίζει καλή άμυνα».

Τέλος, κατέληξε: «Είναι δύσκολο να δουλέψεις στη μέση της σεζόν και να αλλάξεις τη φιλοσοφία, αλλά πιστεύω πως οι παίκτες έχουν υψηλό μπασκετικό IQ. Ελπίζω πως δεν θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Μιλώντας γενικά για την ομάδα, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα, αν μείνουμε ενωμένοι και είμαστε δυνατοί. Η ομαδική δουλειά και το ομαδικό πνεύμα είναι το πιο σημαντικό. Έτσι λύνονται ευκολότερα τα προβλήματα. Είμαι στο μπάσκετ 30 χρόνια, αγαπώ τη δουλειά μου και το παιχνίδι. Η δουλειά μας είναι δύσκολη, αλλά η ομάδα είναι πάνω απ' όλους. Έτσι, το μέλλον είναι το σημαντικό. Θα ήθελα να επαναλάβω πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε επιτυχίες στον σύλλογο».

 

Τελευταία Νέα