Λάσο: «Υψηλό το επίπεδο του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
Λάσο: «Υψηλό το επίπεδο του Παναθηναϊκού»
Με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Τσάβι Πασκουάλ μίλησε ο Πάμπλο Λάσο, στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον Τσάβι Πασκουάλ για την 7η αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης (16/11, 22:00), αυτή την φορά, όμως, με τον 44χρονο τεχνικό να κάθεται στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ο Λάσο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague για το ματς με τους «πράσινους» και ξεκίνησε, λέγοντας: «Η ομάδα μας είναι ανταγωνιστική και πρέπει διαρκώς να ωριμάζουμε. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει πολύ κι έχει έμπειρους παίκτες. Γνωρίζουμε δύο από αυτούς πολύ καλά, τον Μπουρούση και τον Ρίβερς, που στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης μαζί μας, ενώ έχουν και τον Σίνγκλετον, ο οποίος έφτασε μέχρι το Final Four πέρυσι με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Έπειτα είναι ο Γκιστ, ο Καλάθης... » και συνέχισε, αναφερόμενος στον Ισπανό ομόλογό του και τον Παναθηναϊκό με τα καλύτερα λόγια: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, που μπορεί να έχει κάποια θέματα τραυματισμού, ωστόσο έχει τον Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο. Ξέρουμε πως είναι μια περίπλοκη... αντιπαλότητα, η οποία σε πιέζει να λειτουργήσεις με το σωστό τρόπο. Έχω αντιμετωπίσει τον Τσάβι πολλές φορές στην Ισπανί και την Ευρώπη, και τον σέβομαι απόλυτα σαν προπονητή, διότι αυτό που έκανε με την Μπαρτσελόνα ήταν δύσκολο (σ.σ. Η λήξη της συνεργασίας τους) και γι' αυτό τώρα προπονεί μια ομάδα στο επίπεδο του Παναθηναϊκού».

Τέλος, ο τεχνικός των Μαδριλένων κατέληξε: «Πάντα σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, όμως, μόλις αρχίζει το ματς, το μόνο που σκέφτεσαι είναι να παίξεις καλά και να νικήσεις στο τέλος».