Μεγάλοι αγώνες στη Euroleague με Mega Booster από τον ΟΠΑΠ

Ρεάλ-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με επιπλέον κέρδη από 10% έως 100% για τους τυχερούς στο «Πάμε Στοίχημα».

Μεγάλοι αγώνες στη Euroleague με Mega Booster από τον ΟΠΑΠ

 Διπλή αγωνιστική με μεγάλα παιχνίδια γίνεται αυτή την εβδομάδα στη Euroleague. Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου θα παίξουν Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα. Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου θα γίνει στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Ο ΟΠΑΠ με το Mega Booster προσφέρει επιπλέον κέρδη στους τυχερούς του «Πάμε Στοίχημα» που θα ποντάρουν στους αγώνες των ελληνικών ομάδων, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague.

Η προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, παίζει μπάσκετ αυτή την εβδομάδα. Με το Mega Booster οι τυχεροί του «Πάμε Στοίχημα» εισπράττουν επιπλέον κέρδη έως 100%!

Επιλέγοντας τουλάχιστον 4 αγώνες από την Euroleague οι τυχεροί του «Πάμε Στοίχημα» έχουν την ευκαιρία να πάρουν επιπλέον κέρδη +10% για τις 4άδες, +20% για τις 5άδες, +30% για τις 6άδες, +50% για τις 7άδες και +100% για τις 8άδες και πάνω!

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΕΡΔΩΝ4άδες

+10%

5άδες

+20%

6άδες

+30%

7άδες

+50%

8+άδες

+100%