Μεγάλοι αγώνες στη Euroleague με Mega Booster από τον ΟΠΑΠ

Gazzetta team
Μεγάλοι αγώνες στη Euroleague με Mega Booster από τον ΟΠΑΠ
Ρεάλ-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με επιπλέον κέρδη από 10% έως 100% για τους τυχερούς στο «Πάμε Στοίχημα».

Διπλή αγωνιστική με μεγάλα παιχνίδια γίνεται αυτή την εβδομάδα στη Euroleague. Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου θα παίξουν Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα. Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου θα γίνει στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Ο ΟΠΑΠ με το Mega Booster προσφέρει επιπλέον κέρδη στους τυχερούς του «Πάμε Στοίχημα» που θα ποντάρουν στους αγώνες των ελληνικών ομάδων, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague.

Η προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, παίζει μπάσκετ αυτή την εβδομάδα. Με το Mega Booster οι τυχεροί του «Πάμε Στοίχημα» εισπράττουν επιπλέον κέρδη έως 100%!

Επιλέγοντας τουλάχιστον 4 αγώνες από την Euroleague οι τυχεροί του «Πάμε Στοίχημα» έχουν την ευκαιρία να πάρουν επιπλέον κέρδη +10% για τις 4άδες, +20% για τις 5άδες, +30% για τις 6άδες, +50% για τις 7άδες και +100% για τις 8άδες και πάνω!

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΕΡΔΩΝ

4άδες

+10%

5άδες

+20%

6άδες

+30%

7άδες

+50%

8+άδες

+100%