Οικονόμου: «Περήφανος που κάθομαι στον πάγκο του Πανιωνίου»

«ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ»

Οικονόμου: «Περήφανος που κάθομαι στον πάγκο του Πανιωνίου»

Για το αήττητο του Πανιωνίου στην Α2, αλλά και για την πίεση που υπάρχει στους «κυανέρυθρους» μίλησε ο Νίκος Οικονόμου, ο οποίος τόνισε πως ο σύλλογος είναι πάνω από όλους κι από όλα.

Οικονόμου: «Περήφανος που κάθομαι στον πάγκο του Πανιωνίου»

Περήφανος που κάθεται στον πάγκο του Πανιωνίου, με τον οποίο έχει αγωνιστεί κιόλας στο παρελθόν (2004-06), δήλωσε ο Νίκος Οικονόμου σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ο 43χρονος προπονητής ξεκίνησε λέγοντας: «Έχουμε κάνει το ‘"6 στα 6". Πάμε καλά, αλλά στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπου ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Μάλιστα, τώρα μπαίνουμε σε μια σειρά δύσκολων αγώνων, όπου χρειάζεται συγκέντρωση. Κάθε νίκη που επιτυγχάνουμε είναι σημαντική. Ο κόσμος χάρηκε που κερδίσαμε μια ομάδα πολύ καλή, όπως ο Ηρακλής».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα: «Έχω μεγαλώσει με την πίεση, έχω παίξει τρία χρόνια στον Πανιώνιο, ξέρω τον κόσμο, είναι μπασκετικός, ήξερα από την αρχή που πάω και είμαι πολύ περήφανος που κάθομαι σ’ αυτό τον πάγκο. Μαζί με τα παιδιά, τους συνεργάτες μου τον πρόεδρο κ. Βαρουξάκη είμαστε μια γροθιά και προσπαθούμε να φέρουμε εις πέρας τον στόχο. Όσο είμαστε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Ο κόσμος του Πανιωνίου θέλει να κερδίζει δεν είναι κακό αυτό. Και αν χάσεις από κάποιον τουλάχιστον να έχεις παλέψει και να έχεις δώσει τα πάντα στο γήπεδο».

Τέλος, πρόσθεσε: «Τα πάντα ξεκινάνε από τον άνθρωπο που χρηματοδοτεί την ομάδα, τον κ. Βαρουξάκη. Υπάρχει συνέπεια, όλα είναι οργανωμένα, η ομάδα λειτουργεί πολύ καλά. Είμαι τυχερός που έχω καλούς παίκτες και χαρακτήρες, ένα τιμ πολύ δυνατό, υπάρχει ο κόσμος αλλά τα πάντα είναι η ομάδα. Πάνω απ’ όλους είναι ο σύλλογος. Δεν μπορεί κανείς να μπει πάνω από τον Πανιώνιο. Οι παίκτες που έχουν έρθει, ήρθαν γι’ αυτό τον στόχο και το δείχνουν μέσα από την προπόνηση. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι σημαντικό να δουλεύεις με παιδιά συνειδητοποιημένα που μπορείς να τους πεις πράγματα και να τα αντιληφθούν πολύ γρήγορα. Νομίζω ο προπονητής κάνει την ομάδα και οι παίκτες τον προπονητή».

Best of internet