Ρέπεσα: «Ένταση ενάντια στην Μπασκόνια»

Gazzetta team
Ρέπεσα: «Ένταση ενάντια στην Μπασκόνια»
Ο Γιάσμιν Ρέπεσα τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να βγάλουν ένταση στο παρκέ, απέναντι στην... εξουθενωμένη Μπασκόνια, για την 7η αγωνιστική της Euroleague (15/11, 21:45).

O 55χρονος τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και υποστήριξε πως οι παίκτες του πρέπει να μείνουν πιστοί στο πλάνο του αγώνα και τα 40 λεπτά κόντρα στην ομάδα της Βιτόρια.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ηττήθηκαν από την Βαλένθια στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά έπαιξαν εναντίον τους σε λιγότερο από 48 ώρες, αφού νίκησαν την Φενέρ, κάτι το οποίο ήταν πολύ δύσκολο. Ειδικά στον αγώνα με την Φενέρ έχασαν πολλή ενέργεια, ψυχικά και σωματικά. Ωστόσο, είναι μια ομάδα καλά χτισμένη, με ταλαντούχους παίκτες. Οπότε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με ένταση και τα 40 λεπτά», ανέφερε ο Κροάτης κόουτς.

Την πλευρά των παικτών εκπροσώπησε ο Ζόραν Ντράγκιτς, ο οποίος πρόσθεσε: «Η άμυνα είναι αυτή που φέρνει τις νίκες, ειδικά στην Euroleague και αυτό είναι που θέλουμε να αναδείξουμε και πάνω σε αυτήν δουλεύουμε. Το βασικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ξεκινώντας από το ματς με την Μπασκόνια».