Περάσοβιτς: «Νίκη και καλό μπάσκετ κόντρα στην Ούνιξ»

Gazzetta team
Περάσοβιτς: «Νίκη και καλό μπάσκετ κόντρα στην Ούνιξ»
Να επανέλθει από την ήττα που υπέστη από την Αρμάνι Μιλάνο (105-92) θέλει η Εφές και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς τόνισε πως οι παίκτες του επιβάλλεται να παίξουν ωραίο μπάσκετ και τα 40 λεπτά με την Ούνιξ.

O 51χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του ματς με την ομάδα του Καζάν (15/11, 19:00), για την 7η αγωνιστική της Euroleague και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης υποστήριξε πως οι παίκτες του πρέπει να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτή την αναμέτρηση.

«Παίζουμε ενάντια σε μια ομάδα που είναι πολύ ανταγωνιστική και που προέρχεται από δύο σερί νίκες. Η Ούνιξ είναι μια ομάδα που παίζει καλό και σκληρό μπάσκετ και αποτελείται από πολύ έμπειρους παίκτες. Πρέπει να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για 40 λεπτά σπουδαίου μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ», ανέφερε ο Κροάτης τεχνικός.

Από πλευράς παικτών, ο Φουρκάν Κορκμάζ συμπλήρωσε: «Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε μια απροσδόκητη ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Η Ούνιξ έχει ταλαντούχους παίκτες στο “ένας εναντίον ενός”. Γνωρίζουμε πως πρέπει αυστηρά να νικήσουμε αυτόν τον αγώνα. Μια νίκη θα ισορροπήσει το κακό αποτέλεσμα που είχαμε. Ξέρουμε πως δεν έχουμε περιθώρια για να κάνουμε λάθη σε αυτή τη διοργάνωση και να κάνουμε συνεχείς ήττες. Αυτή τη σεζόν θέλουμε να συνδυάσουμε τα θετικά αποτελέσματα με το ωραίο μπάσκετ, ειδικά μπροστά στους οπαδούς μας».