Καλλινικίδης: «Ο Χολαργός διεκδικεί την ταυτότητά του»

Καλλινικίδης: «Ο Χολαργός διεκδικεί την ταυτότητά του»

Σημαντική για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους ήταν η νίκη του Χολαργού επί του Αμύντα (85-75), ο οποίος ψάχνει την ταυτότητά του, όπως τόνισε ο Αβραάμ Καλλινικίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Καλλινικίδης: «Ο Χολαργός διεκδικεί την ταυτότητά του»

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Χολαργού από τον Μέμο Ιωάννου φαίνεται πως έχει αλλάξει την ψυχολογία των παικτών, καθώς η ομάδα των Βορείων Προαστίων πανηγύρισε την δεύτερή της νίκη στην Α2, καθώς επικράτησε του Αμύντα με 85-75, για την 6η αγωνιστική.

Ο Αβραάμ Καλλινικίδης μίλησε στην επίσιμη ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και υποστήριξε πως οι στόχοι της ομάδας είναι σαφώς υψηλοί και τόνισε την μεγάλη σημασία που θα έχει μια νίκη μέσα στην Καβάλα την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Μάκη, η δεύτερη νίκη που κάνετε, θεωρείς ότι είναι πιο σημαντική από βαθμολογικής πλευράς ή ψυχολογικής;

‘’Είναι εξίσου σημαντική βαθμολογικά και ψυχολογικά. Μία δεύτερη απώλεια εντός έδρας τόσο νωρίς, θα δημιουργούσε προβλήματα, αφού θα παραμέναμε χαμηλά στη βαθμολογία και φυσικά, θα κλονιζόταν η αυτοπεποίθησή μας, καθώς είμαστε ομάδα που δεν έχουμε κάνει τα αποτελέσματα που θέλουμε και μπορούμε’’.

Εφέτος το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό και πολλές ομάδες διεκδικούν την άνοδο. Ο Χολαργός τι διεκδικεί;

‘’Σε αυτό το ιδιαιτέρως δύσκολο πρωτάθλημα, ο Χολαργός διεκδικεί τη θέση του, την ταυτότητά του. Είναι μία καινούργια ομάδα στην κατηγορία με φιλοδοξίες. Όσοι ήρθαμε εφέτος, πειστήκαμε από το ότι οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Μπορεί αυτό να μην έχει αποτυπωθεί ως τώρα στο παρκέ αλλά η ομάδα στήθηκε για να ακολουθήσει τις 2-3 ομάδες που θα ξεχωρίσουν’’.

Τώρα έχετε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Καβάλα, η οποία έχει ίδιο απολογισμό με εσάς. Πιστεύεις μία νίκη εκεί μέσα, θα έχει διπλή σημασία για τον Χολαργό;

‘’Θα έχει μεγάλη σημασία και πολλαπλά οφέλη μία νίκη μέσα στην Καβάλα. Κάθε νίκη μετράει. Αλλά εκτός έδρας, σε ένα δύσκολο γήπεδο, με μία ομάδα που δείχνει σταθερότητα, θα μας ανεβάσει πιο ψηλά σε όλα τα επίπεδα’’».

Best of internet