Μέξας: «Κάποιοι να αντιληφθούν την κατάσταση»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ

Μέξας: «Κάποιοι να αντιληφθούν την κατάσταση»

Ο Κώστας Μέξας αναφέρθηκε στο ματς του ΣΕΦ και στη δύσκολη συνέχεια με τον Κόροιβο να περιμένει την επόμενη αγωνιστική.

Μέξας: «Κάποιοι να αντιληφθούν την κατάσταση»

Ο Απόλλων δε στόχευε στη νίκη στο ΣΕΦ, αλλά να φανεί ανταγωνιστικός. Ο προπονητής του δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσπαθεια, ωστόσο εστίασε στο επόμενο ματς με τον Κόροιβο.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μέξα:

Για το παιχνίδι: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θα γίνει ακόμη δυσκολότερο μετά το ματς στη Γαλατά για τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι έγινε με τον Γκριν, αλλά αυτό έκανε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού να έρθουν να παίξουν ακόμη πιο σοβαρά. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με εμάς. Δεν παίξαμε καλά, η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, κάποια παιδιά πρέπει να αντιληφθούν την κατάσταση και να δουν τι θα γίνει από εδώ και μπρος. Για να μπορέσουν να έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση τους. Θεωρώ πως το πρόβλημα μας είναι πνευματικό. Τα σημάδια από τις ήττες από ΠΑΟΚ και Προμηθέα, είναι ακόμη επάνω στο κορμί μας, πρέπει να το ξεπεράσουμε για να εμφανίσουμε άλλο πρόσωπο το Σάββατο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Νομίζω είναι πρώτα από όλα στο μυαλό τους, πόσο πίσω είναι και πόση δουλειά έχουν ακόμη. Να δουν την πραγματικότητα κατάματα και να δουν την αλήθεια κατάματα, να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από αυτά τα ματς».  

Ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος μίλησε εκ μέρους των συμπαικτών του... «Καλησπέρα, να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ευρώπη και Ελλάδα. Συγχαρητήρια για την αποψινή τους απόδοση. Εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Αν με τέτοιου είδους ομάδες δεν είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά, δεν έχεις καμία τύχη. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας».

Best of internet