Σφαιρόπουλος: «Κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ

Σφαιρόπουλος: «Κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη επί του Απόλλωνα, στην τιμωρία του Έρικ Γκριν και τον τραυματισμό του Δημήτρη Αγραβάνη.

Σφαιρόπουλος: «Κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό»

Ο Έλληνας τεχνικός των Πρωταθλητών μίλησε για τη σοβαρότητα που έπαιξαν οι παίκτες του ενώ φυσικά και αναφέρθηκε στην απόφασή του να τιμωρήσει για 48 ώρες τον Έρικ Γκριν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

Για τη νίκη επί των Πατρινών: «Ήταν ένα σοβαρό παιχνίδι από πλευράς μας, εναντίον μιας ομάδας αρκετά καλής. Τις έλειπαν κάποιοι παίκτες, αλλά σίγουρα έχουν ικανούς σκόρερ, και το είδαμε αυτό και κόντρα στον ΠΑΟΚ και απέναντι στο Ρέθυμνο. Το ζητούμενο για εμάς ήταν η αντίδραση μετά το ματς στην Πόλη. Ήμασταν σοβαροί, παίξαμε καλή άμυνα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Απόλλωνα, ήταν το πιο σοβαρό μας παιχνίδι μέχρι τώρα με ομάδες “χαμηλότερου” βεληνεκούς. Δείξαμε καλή εικόνα σε άμυνα και επίθεση, με όμορφες επιθέσεις, όπου η ομάδα γύριζε και άλλαζε χέρια με τον σωστό τρόπο. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι, αυτό της Euroleague». 

Για την τιμωρία του Γκριν: «Κοιτάξτε, το θέμα του Έρικ Γκριν, όπως ξέρετε, έχει πάρει 48ωρη άδεια, και ο Γκριν και όλοι οι παίκτες, ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους. Εγώ θα φύγω, οι παίκτες θα φύγουν, αλλά ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα εδώ. Η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός μας, και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί υπό τη σκέπη της ομάδας αυτής. Όλοι πρέπει να λειτουργούν ομαδικά, όλους τους χρειαζόμαστε, αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουν τους ρόλους τους και όταν το καταλάβουν όλοι αυτό, η ομάδα θα βρίσκεται στο σωστό δρόμο». 

Για τη λειτουργία στο ματς: «Πραγματικά σήμερα είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία, παίξαμε ομαδικά, πάντα ψάχναμε τον ελεύθερο παίκτη, επιθετικά ήμασταν καλοί, αλλά και αμυντικά είχαμε αλληλοβοήθειες και καλύψεις, η Πάτρα είναι ομάδα με πολλά πικ εν ποπ, αλλά αυτά δεν τα είδαμε σήμερα γιατί η ομάδα μας ατομικά και ομαδικά, ήταν σωστή και σταματήσαμε τον αντίπαλο μας. Ναι, αυτό είναι που θέλω να δω και στα παιχνίδι από εδώ και μπρος, δεν μπορώ να πω ότι δεν το είχαμε και αυτό έγινε πρώτη φορά, αλλά είναι το πνεύμα που πρέπει να έχουν όλοι.

Για τον τραυματισμό του Αγραβάνη: «Σε ό,τι αφορά τον Αγραβάνη, στηρίχθηκε και το βάρος του και του αντιπάλου του, στηρίχθηκε στο γόνατο του, δεν είναι τόσο σοβαρό όσο φάνηκε αρχικά, θα εξετασθεί από τον γιατρό και θα σας πούμε ακριβώς τι είναι».

Ο Κεμ Μπιρτς από την πλευρά του ανέφερε ότι,«Μπήκαμε να παίξουμε σοβαρά, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα, είχαμε σωστή άμυνα, παίξαμε σωστά το παιχνίδι με συγκέντρωση και ήρθε ένα καλό αποτέλεσμα».

Best of internet