Λυκογιάννης: «Άλλαξε ο Παναθηναϊκός με τον Πασκουάλ»

Λυκογιάννης: «Άλλαξε ο Παναθηναϊκός με τον Πασκουάλ»

Γιώργος Κούβαρης
Λυκογιάννης: «Άλλαξε ο Παναθηναϊκός με τον Πασκουάλ»

bet365

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στο διαφορετικό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου αρχικά ανέφερε ότι «ο Παναθηναϊκός μετά την αλλαγή προπονητή που έχει κάνει έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που αμύνεται και πιστεύω ότι εμείς σε αυτό τα πήγαμε καλά. Αν δούμε πόσο χαμηλά κράτησε τις τελευταίες ομάδες με τις οποίες έπαιξε θα το καταλάβουμε. Λειτουργήσαμε πολλά και στην κυκλοφορία της μπάλας και στα ελεύθερα σουτ και πήγαμε καλά και στα ποσοστά μας, είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό» και κατέληξε:

«Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο όμως στο δεύτερο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί και ο Παναθηναϊκός ξέφυγε και κέρδισε δίκαια. Τώρα πρέπει να αποφορτιστούμε και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Δόξα, το οποίο θα είναι δύσκολο αλλά και πολύ σημαντικό για μας».

Από την πλευρά του ο Κώστας Παπαδάκης που αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, είπε: «Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα, ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια πολύ δύσκολη ομάδα, θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα