Οι «αιώνιοι» ζεσταίνονται πριν από την... Μεγάλη Εβδομάδα

Γιώργος Κούβαρης
Οι «αιώνιοι» ζεσταίνονται πριν από την... Μεγάλη Εβδομάδα
Οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου και Ολυμπιακός - Απόλλων Πάτρας ρίχνουν την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή (13/11) η 6η αγωνιστική της Basket League. Οι «αιώνιοι» προετοιμάζονται για τη δύσκολη εβδομάδα που έρχεται στην Ευρωλίγκα, αφού έχουν να δώσουν δύο δύσκολα παιχνίδια την Τετάρτη (16/11) με τις καλύτερες ισπανικές ομάδες, ενώ δύο μέρες αργότερα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Αρχικά , ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται στο «Νίκος Γκάλης» τον Κολοσσό Ρόδου (17:00) από τον οποίο δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα στην Αθήνα. Οι «πράσινοι» μετρούν 15 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις έχοντας και διαφορές που φτάνουν τους 33,7 πόντους κατά μ.ό. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και σίγουρα θα θέλει να φρεσκάρει την ομάδα του ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία.

Λίγο αργότερα (18:00), ο αήττητος Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Πάτρας όπου θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ. Αντίστοιχα και το ρεκόρ των «ερυθρόλευκων» είναι εντυπωσιακό στα ματς με τους Αχαιούς, αφού έχουν 20/20 ως γηπεδούχοι!! Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τη σειρά του θέλει να δώσει ανάσες σε παίκτες που τραβάνε το κουπί αφού ακολουθεί και το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα (16/11) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα