Γλυνιαδάκης: «Όλες οι διεκδικούμενες φάσεις ήταν υπέρ της ΑΕΚ»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Γλυνιαδάκης: «Όλες οι διεκδικούμενες φάσεις ήταν υπέρ της ΑΕΚ»

bet365

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης θεωρεί πως οι πολλές χαμένες βολές και τα ριμπάουντ πλήγωσαν τον ΠΑΟΚ, όπως κι ότι όλες οι διεκδικούμενες φάσεις ήταν υπέρ της ΑΕΚ.

Ο ψηλός του ΠΑΟΚ είπε: «Ήμασταν στο παιχνίδι για 30 λεπτά. Θεωρώ ότι κάναμε καλή εμφάνιση. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού, παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Έγιναν κάποια πράγματα που επηρέασαν το παιχνίδι. Όλες οι διεκδικούμενες φάσεις ήταν υπέρ της ΑΕΚ. Αυτό καθόρισε τη ροή του παιχνιδιού και μαζί με την ευστοχία στα τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο, έκριναν το παιχνίδι. Οι βολές και τα ριμπάουντ θα μπορούσαν να δώσουν μεγαλύτερο πλεονέκτημα αλλά αυτό, δεν αναιρεί ότι ήμασταν όλοι με τέσσερα φάουλ στα τελευταία λεπτά. Παίζαμε με μια καλή ομάδα και κοιτάμε το επόμενα παιχνίδια».

Όσο για τις δύο συνεχόμενες ήττες: «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά ούτως ή άλλως. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και το έχουμε καταφέρει πολύ ως ομάδα από την αρχή. Έχουμε δείξε τι μπορούμε να αντιδράσουμε και εκτός όπως κάναμε και στο ντέρμπι με τον Άρη που πάλι προερχόμασταν από ήττα».

Για τις χαμένες βολές και τα ριμπάουντ: «Οι βολές είναι κάτι που μπορείς να το δουλέψεις και να το βελτιώσεις. Μπορεί να κοστίσει πόντους. Το δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση. Όπως και τα ριμπάουντ είναι θέμα διάθεσης. Δε νομίζω ότι δεν υπήρχε διάθεση σήμερα, θεωρώ όμως ότι έπρεπε κάποιες διεκδικήσεις να είναι υπέρ μας και σε αυτό δε βοήθησαν και άλλοι παράγοντες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα