Πασκουάλ: «Σοβαρη και οργανωμένη ομάδα ο Παναθηναικος»

Πασκουάλ: «Σοβαρη και οργανωμένη ομάδα ο Παναθηναικος»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Σοβαρη και οργανωμένη ομάδα ο Παναθηναικος»

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ φρόντισε με δηλώσεις του σε ισπανικό ραδιόφωνο να αποθεώσει ακόμη μία φορά τον Παναθηναϊκό.

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε στην εκπομπή «Club de la mitjanit» που παίχθηκε και στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, «Catalunia Radio» και στο κανάλι «TV 3».

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχοντας ζήσει στην Αθήνα κάποιες μέρες ήταν σε θέση να αναφερθεί σε κάποια πράγματα με μεγαλύτερη σιγουριά. Αρχικά ανέφερε πως, «Είμαστε χαρούμενοι με το πως συμπεριφέρεται η ομάδα. Ακόμα, βέβαια, έχουμε δρόμο και πολύ δουλειά, για να γίνει η ομάδα όπως θέλουμε εμείς. Υπάρχουν ακόμη πολλά... ζητήματα όπως φάνηκε και στο ματς με την Μακάμπι, αλλά στο παιχνίδι αυτό ήμασταν καλύτεροι για 30-35 λεπτά και φτάσαμε τελικά στη νίκη. Το σημαντικό είναι, όμως, πως μέχρις στιγμής ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο».

Ο Καταλανός προπονητής ρωτήθηκε και για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την Euroleague, «Δεν σκέφτομαι από τώρα το ματς με την Μπαρτσελόνα. Σκέφτομαι την εβδομάδα που έρχεται και που είναι πολύ δύσκολη. Πρώτα έχουμε το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, μετά έχουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι για τον κόσμο μας, που είναι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό κι έπειτα θα πάμε στο γήπεδο του Άρη. Είναι τρία πολύ μεγάλα παιχνίδια, τα οποία απασχολούν τον χρόνο μου.

Ολοκληρώνοντας φρόντισε να αναφερθεί στο μεγαλείο της νέας του ομάδας... «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας ιδιαίτερος και ιστορικός σύλλογος, με έξι ευρωπαϊκά και εδώ ζουν με αυτή την ιδέα, πως είναι ένας σύλλογος πρωτοπόρος όπως ήταν και στο παρελθόν. Πρόκειται για έναν σοβαρό σύλλογο, δομημένο, οργανωμένο, με πολύ κόσμο, να δουλεύει για το καλό της ομάδας. Υπάρχει μια ιδέα, ώστε όλα να γίνονται καλώς καμωμένα, να είναι πάντα ανταγωνιστική η ομάδα. Αναμφίβολα είναι ένας μεγάλος και πολύ ενδιαφέρον σύλλογος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα