Βετούλας: «Έπρεπε να... καθαρίζαμε πιο γρήγορα»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ

Βετούλας: «Έπρεπε να... καθαρίζαμε πιο γρήγορα»

Βετούλας: «Έπρεπε να... καθαρίζαμε πιο γρήγορα»

Ο Προμηθέας λαχτάρησε, αλλά τελικά πήρε τη νίκη επί του Λαυρίου γεγονός που άφησε ικανοποιημένο τον Νίκο Βετούλα. 

Ο Έλληνας τεχνικός των γηπεδούχων ανέφερε στην τοποθέτησή του μετά τη νίκη επί του Λαυρίου, «'Ηταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι για εμάς, καθώς εξαργυρώσαμε στην ουσία τη νίκη επί του Απόλλωνα. Στο ξεκίνημα του αγώνα ήμασταν συγκεντρωμένοι, όμως στην επανάληψη η κακή αμυντική μας συμπεριφορά στο transition του Λαυρίου, αλλά και το ότι ήμασταν στατικοί στην επίθεση, έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να μας κερδίσει.

Θεωρώ ότι νικήσαμε δίκαια στο τέλος και μέσα από την καλή μας άμυνα. Πιστεύω, πάντως ότι αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουμε πιο γρήγορα και πιο εύκολα, έχοντας μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Το φετινό πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό και καλούμαστε κάθε εβδομάδα να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Έχουμε, πάντως, παίκτες με προσωπικότητα που θυσιάζονται για την ομάδα στην άμυνα και αυτό θα το καταφέρουμε με σκληρή δουλειά και στην επίθεση».

Ο Νίκος Πέττας εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του και τόνισε πως,  «Η νίκη είναι πολύ σημαντική, καθώς με αυτήν κεφαλαιοποιούμε στην ουσία το διπλό της περασμένης αγωνιστικής επί του Απόλλωνα. Στο α΄ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, όμως στην επανάληψη κολλήσαμε λίγο. Ευτυχώς στο τέλος δείξαμε ψυχραιμία και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα. Μετράει η νίκη επί ενός πολύ επικίνδυνου αντιπάλου, αλλά και το ότι δώσαμε αξία στο διπλό της προηγούμενης εβδομάδας. Η επικράτηση επί του Λαυρίου μας δίνει και καλή ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Best of internet