Όντεν: «Θα με θυμούνται ως τη μεγαλύτερη... αποτυχία στo ΝΒΑ» (pic)

Gazzetta team
Όντεν: «Θα με θυμούνται ως τη μεγαλύτερη... αποτυχία στo ΝΒΑ» (pic)

bet365

Οι τραυματισμοί στέρησαν από τον Γκρεγκ Όντεν την καριέρα που ονειρευόταν στο ΝΒΑ και ο ίδιος ανέφερε πως οι οπαδοί θα τον θυμούνται ως μια μεγάλη... αποτυχία.

Ο πρώην σέντερ των Μπλέιζερς και των Χιτ ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό το τέλος της μπασκετικής του καριέρας του, μόλις στα 28 του, καθώς οι τραυματισμοί στα γόνατα δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει να αγωνίζεται στα παρκέ του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Το Νο.1 του ντραφτ του 2007 - επελέγη από την ομάδα του Πόρτλαντ - τόνισε σε συνέντευξή του πως θα μείνει χαραγμένος στην μνήμη των οπαδών ως η μεγαλύτερη... αποτυχία στην ιστορία όλου του ΝΒΑ.

«Θα με θυμούνται ως τη μεγαλύτερη... αποτυχία στην ιστορία του ΝΒΑ! Όμως, δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Μην με παρεξηγείτε... Αν ήμουν υγιής, θα λάτρευα να παίζω ακόμα. Όμως, δεν είμαι υγιής».

Ο Όντεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε 82 παιχνίδια του ΝΒΑ στις πέντε σεζόν που φόρεσε τη φανέλα των Μπλέιζερς (2007-12).

Το 2014 πήγε στους Χιτ, όπου είχε κατά μέσο όρο 2.9 πόντους και 2.3 ριμπάουντ, σε 26 αγώνες. Το 2015 έκανε κι ένα μικρό πέρασμα από την Κίνα και τους Jiangsu Dragons, πριν ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

 

NBA Τελευταία Νέα