Μπουρούσης: «Θα ήταν αμαρτία να χάναμε το ματς»

Μπουρούσης: «Θα ήταν αμαρτία να χάναμε το ματς»

Gazzetta team
Μπουρούσης: «Θα ήταν αμαρτία να χάναμε το ματς»
Ο Γιάννης Μπουρούσης παραδέχτηκε ότι ο Κρις Σίνγκλετον έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και εξήγησε ότι οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν όλα τα παιχνίδια στην έδρα τους.

«Ο Σίνγκλετον έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Μας βοήθησε μαζί με τον Γκιστ να πάρουμε το ματς. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέταρτο δεκάλεπτο, κάναμε λάθη. Έβαλαν σουτ. Πήγαμε να το χάσουμε στο τέλος, έχασαν εκείνοι κάποια λέι απ, ήμασταν και τυχεροί. Το πήγαμε στην παράταση και μετά ήταν θέμα μομέντουμ. Δεν ξέρω πόσα τρίποντα έχουμε κάνει, δεν έχω δει. Κάναμε πολλά; Έτσι όπως έπαιζε η άμυνά τους, έπρεπε να κάνουμε pop out. Ίσως ήταν μια σωστή επιλογή. Θα τα αναλύσουμε την επόμενη μέρα αυτά. Κερδίσαμε, συνεχίζουμε» εξήγησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο σέντερ του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Μακάμπι.

Πρόσθεσε, δε, πως: «Και σήμερα ήταν δύσκολο. Κάθε ματς είναι δύσκολο. Θα ήταν αμαρτία να χάσουμε το ματς, κερδίζαμε με 16 πόντους. Την άλλη εβδομάδα έχουμε τη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να πάρουμε όλα τα ματς μέσα στην έδρα μας. Όλα τα παιδιά βοήθησαν, ο Σίνγκλετον παραπάνω. Μας ξεμπλόκαρε σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.