Σακελλαρίου: «Θα παλέψουμε για κάθε μπάλα!» (vid)

Gazzetta team
Σακελλαρίου: «Θα παλέψουμε για κάθε μπάλα!» (vid)

bet365

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου αναφέρθηκε στο ντέρμπι κορυφής του Πανιωνίου με τον Ηρακλή (12/11, 17:00), τονίζοντας ότι σε αυτά τα ματς μετράει το πάθος.

«Αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή στην έδρα μας, είναι ένα ντέρμπι κορυφής θα έλεγα, δυο ιστορικοί σύλλογοι, εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε στο Ηράκλειο και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας απέναντι στον Ηρακλή» εξήγησε ο παίκτης του Πανιωνίου ενώ για τα στοιχεία που θα καθορίσουν την αναμέτρηση με τον «Γηραιό», υπογράμμισε: «Εμείς παίζουμε στο σπίτι μας, πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο που θα βάλουμε για το παιχνίδι, αλλά σ’ αυτά τα ματς μετράει πολύ το πάθος και το να είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά».

Ο έμπειρος γκαρντ των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε και στον κόσμο, τη βοήθεια του οποίου θέλουν στον «Ιστορικό» για να πετύχουν την έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. «Τον κόσμο τον περιμένουμε, κάθε Σάββατο η παρουσία του αποτελεί ένα κίνητρο για μας, θα δώσουμε ότι έχουμε, θα παλέψουμε για κάθε μπάλα για να βγούμε νικητές» υποσχέθηκε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα