Κινγκς - Λέικερς 91-101

Gazzetta team
Κινγκς - Λέικερς 91-101

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν των Σακραμέντο Κινγκς με 101-91 εκτός έδρας και έφτασαν στο 5-4 τη φετινή σεζόν.

Τις δύο νίκες μακριά από το «Staples Center» και στις πέντε συνολικά στο ΝΒΑ έφτασαν οι Λέικερς μετά το «διπλό» στο Σακραμέντο.

Ο Λου Ουίλιαμς ήταν ο παίκτης-κλειδί για την ομάδα του Λιουκ Ουόλτον, αφού ήρθε από τον πάγκο και φόρτωσε το καλάθι των Κινγκς με 21 πόντους έχοντας 3/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 6/8 βολές και 3 κλεψίματα. Ο Ντ' Άντζελο Ράσελ τον συμπλήρωσε ιδανικά με 17 πόντους και 7/12 σουτ, ενώ οι Γιανγκ και Ραντλ πρόσφεραν τον... οβολό τους με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Ουσιαστικά τα πάντα οφείλονται στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο των Λέικερς, οι οποίοι επέβαλαν τον ρυθμό τους, ειδικά στην τελευταία περίοδο.

Στον αντίποδα, ο Κώστας Κουφός ξεκίνησε στην πεντάδα και αγωνίστηκε 19 λεπτά έχοντας 4 πόντους με 2/2 δίποντα και 3 ριμπάουντ. Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς σημείωσε 28 πόντους ενώ μάζεψε και εννέα ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα