Ο Μπαρτζώκας για τον... Μέσι και τον Πριχιόνι!

Ο Μπαρτζώκας για τον... Μέσι και τον Πριχιόνι!

Ο Μπαρτζώκας για τον... Μέσι και τον Πριχιόνι!

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απόκτησης του Πάμπλο Πριχιόνι από την Μπαρτσελόνα ενώ αναφέρθηκε στη σχέση του Γιασικεβίτσιους με τον Ομπράντοβιτς.

Οι Καταλανοί ταλαιπωρούνται από μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών από την αρχή της χρονιάς, με αποτέλεσμα να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ.

Μια από αυτές είναι ο Πάμπλο Πριχιόνι! Ο 39άχρονος Αργεντινός γκαρντ «κόπηκε» την τελευταία στιγμή από τους Ρόκετς και η Μπαρτσελόνα δεν θα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο απόκτησής του. O έμπειρος γκαρντ αγωνίστηκε στο ΝΒΑ από το 2012 και οι Καταλανοί δεν αποκλείεται να τον φέρουν πίσω στην Ισπανία όπου μεγαλούργησε με την Μπασκόνια.

«Eίναι δύσκολη η κατάσταση επειδή αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα του κλαμπ είναι η επέκταση του συμβολαίου του Μέσι (γέλια). Όλοι οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι στην αγορά μάς ενδιαφέρουν. Αναφορικά στον Πάμπλο Πριχιόνι, η περίπτωσή του θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα! Το πιο σημαντικό είναι να βρούμε έναν παίκτη που θα ταιριάξει στο σύστημα της ομάδας. Δεν ψάχνουμε απλώς έναν παίκτη παγκοσμίου επιπέδου» παραδέχτηκε με δηλώσεις του στο ισπανικό πρακτορείο EFE ο κόουτς της Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν τη Ζαλγκίρις στο Palau Blaugrana (10/11, 22:00) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή των Λιθουανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Ο Γιασικεβίτσιους γνωρίζει καλά το μπάσκετ κι έχει επηρεαστεί από τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς όμως έχει τη δική του φιλοσοφία. Είναι ένας καλός προπονητής, νεαρός, που του αρέσει να λειτουργεί υπό πίεση. Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα που βγάζει ενέργεια στο παρκέ και παλεύει σε κάθε παιχνίδι της στην EuroLeague».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα