Εμπίντ: «Η Αμερική κάνει tanking!» (pics)

Εμπίντ: «Η Αμερική κάνει tanking!» (pics)

Εμπίντ: «Η Αμερική κάνει tanking!» (pics)

bet365

Ο Τζόελ Εμπίντ σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο τις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στη θέση του προέδρου!

Η πλειονότητα των παικτών του ΝΒΑ είχε ταχθεί υπέρ της Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με αποκορύφωμα την παρουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο πλευρό της πρώην «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ, λίγες μέρες πριν οι Αμερικανοί προσέλθουν στις κάλπες.

Η κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο αντέδρασε στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ενώ ο Εμπίντ έκανε σχετικό σχόλιο στο Twitter, παρομοιάζοντας τις σχετικές εξελίξεις με το tanking των ομάδων του ΝΒΑ. Την επιλογή, δηλαδή, να χάνουν σκόπιμα όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια μπορούν στην κανονική περίοδο, ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες την επόμενη φορά ώστε να επιλέξουν ψηλά στο Draft.

«Λοιπόν, η Αμερική κάνει tanking!!! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε εμπιστοσύνη στη διαδικασία!».

Πρόσθεσε, δε , πως «Είμαστε όλοι από την Αφρική και θα σας υποδεχτούμε πίσω» με αφορμή τις κατά καιρούς ρατσιστικές δηλώσεις του νέου προέδρου των ΗΠΑ προς τους μαύρους και τις μειονότητες!

 

NBA Τελευταία Νέα