Ουίλιαμς: «Δεν χρειάζονται οι ΗΠΑ τον Τραμπ»

Ουίλιαμς: «Δεν χρειάζονται οι ΗΠΑ τον Τραμπ»

Ουίλιαμς: «Δεν χρειάζονται οι ΗΠΑ τον Τραμπ»

bet365

Ο Τζαούαντ Ουίλιαμς ανέφερε στο gazzetta.gr πως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ανάγκη τον Ντόναλντ Τραμπ και πως θεωρεί πιο κατάλληλη την Χίλαρι Κλίντον.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων που θ' αναδείξουν τον νέο πρόεδρο που θα εκλεχθεί στην θέση του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Τζαουάντ Ουίλιαμς λίγο μετά τη νίκη επί της Σάσαρι δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις εκλογές και όπως τόνισε στο gazzetta.gr θα είναι μεγάλο λάθος αν εκλεχθεί ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν χρειαζόμαστε τον Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες! Δεν έχουμε ανάγκη για Πρόεδρο έναν άνθρωπο που έχει τρέξει καμπάνιες για τον ρατσισμό. Πρέπει να μην κάνουμε το λάθος να του δώσουμε την θέση αυτή και να φροντίσουμε να εκλέξουμε τη Χίλαρι Κλίντον. Θεωρώ πως είναι πιο κατάλληλη».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην επιστροφή στις νίκες απέναντι στη Σάσαρι: «Η άμυνα ήταν το κλειδί της νίκης! Παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε προπόνηση και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ μετά θα δούμε τη συνέχεια, δεν κοιτάω τις βαθμολογίες».

Πλέον έχετε μπροστά σας την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (12/11, 20:00):

«Στη Θεσσαλονίκη ας κάνουμε αυτό που πρέπει αμυντικά. Να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και στο παιχνίδι για να φτάσουμε στη νίκη. Ο Ράνταλ ελπίζω να είναι καλά και να μας βοηθήσει».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα