Σπανούλης: «Αν τα παιδιά προσπαθήσουν να κάνουν όσα ο Κάρι, θα απογοητευτούν»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ

Σπανούλης: «Αν τα παιδιά προσπαθήσουν να κάνουν όσα ο Κάρι, θα απογοητευτούν»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη νίκη επί του Άρη, το ματς με τη Γαλατά και τα 13 τρίποντα του Στεφ Κάρι. 

Σπανούλης: «Αν τα παιδιά προσπαθήσουν να κάνουν όσα ο Κάρι, θα απογοητευτούν»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα του Ote tv αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης στη Θεσσαλονίκη ενώ σχολίασε και τα 13 εύστοχα τρίποντα του Στεφ Κάρι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης:

Για την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη: «Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά την ήττα μας επί της ΤΣΣΚΑ, το κάναμε, δεν μπορούμε, όμως, να στεκόμαστε πολύ στα ματς είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε. Το πρόγραμμα είναι βαρύ και προχωράμε».

Για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την πρώτη θέση στην κανονική σεζόν. Κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε».

Για το εκτός έδρας ματς της Euroleague απέναντι στη Γαλατάσαραϊ: «Το 0-5 της Γαλατάσαραϊ είναι πλασματικό. Διαθέτει πολύ καλές μονάδες, ίσως δεν έχει καταφέρει να γίνει ακόμα η ομάδα που θα ήθελε. Στην έδρα της έχει μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη».

Για τα 13 εύστοχα τρίποντα του Στεφ Κάρι και αν είναι ένα κίνητρο για αυτόν: «Ο Στεφ Κάρι είναι φαινόμενο, είναι φοβερός. Καλό είναι να μην τον βλέπει ο κόσμος και τα παιδιά, γιατί αν προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο θα απογοητευτούν. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ, αλλά να βοηθάω την ομάδα μου να νικάει, να είμαι υγιής και όσο το δυνατόν καλύτερος στο γήπεδο».

Best of internet