ΑΕΚ - Σάσαρι 78-58 (vid & pics)

ΑΕΚ - Σάσαρι 78-58 (vid & pics)

ΑΕΚ - Σάσαρι 78-58 (vid & pics)

bet365

H AEK κυριάρχησε απέναντι στη Σάσαρι (78-58) κι αφού επέστρεψε στις ευρωπαϊκές νίκες... σκέφτεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (12/11, 20:00).

Η Ένωση επέστρεψε στις νίκες στο Champions League σε μία ζεστή ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ και πλέον έχει μπροστά της το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (12/11, 20:00) στο κλειστό της Πυλαίας για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ράνταλ Φόλκερ δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ οι μόνοι παίκτες που δεν σκόραραν ήταν οι Μωραΐτης, Τσαλμπούρης και Σκουλίδας.

Η ΑΕΚ μπήκε για ακόμα ένα παιχνίδι αποφασισμένη να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει από νωρίς το πάνω χέρι της αναμέτρησης κι αυτό έδειξε και το αρχικό 12-2 στο 4'. Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς έπαιξε καλή άμυνα, υποχρέωσε τη Σάσαρι σε αρκετά λάθη και έχοντας πολυφωνία στην επίθεσή της έφτασε τη διαφορά από νωρίς σε double-score (30-15 στο 11').

Όταν η Σάσαρι έδειξε ν' αντιδράει ήρθαν δύο τρίποντα. Αρχικά από τον Βασιλειάδη κι έπειτα από τον Ούκιτς για το +19 (36-17 στο 23'). Με τη διαφορά να είναι σε υψηλά επίπεδα ο Γιούρι Ζντοβτς μοίραζε τον χρόνο συμμετοχής και η ομάδα του πήγε στ' αποδυτήρια στo + 21'.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε. Η ΑΕΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και με σερί 7-0 (54-29 στο 25') οι φιλοξενούμενοι ήξεραν πως το παιχνίδι δεν έχει... γυρισμό. Οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν στην τελευταία περίοδο, χωρίς όμως να κινδυνέψουν.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: H AEK παρουσιάστηκε ανώτερη, πιο εύστοχη και παίζοντας και καλή άμυνα κυριάρχησε απέναντι στη Σάσαρι. Οι γηπεδούχοι φρόντισαν να «χτίσουν» από νωρίς μία διαφορά που διατήρησαν μέχρι το τέλος. Mάλιστα, η ιταλική ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει τους 13 πόντους μόνο στην τέταρτη περίοδο.

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Τζαουάντ Ουίλιαμς είχε 15 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ ο Ρόκο Λένι Ούκιτς είχε επίσης εξαιρετική απόδοση στα 30:03 που αγωνίστηκε. Ο Κροάτης είχε 11 πόντους, 8 ασίστ, ένα κλέψιμο, ένα λάθος κι ένα κόψιμο.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Τρέβορ Λάσεϊ είχε 2/7 σουτ, 2 λάθη, ωστόσο μάζεψε 4 ριμπάουντ.

ΣΗΜΕΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ: H Σάσαρι πέτυχε το πρώτο καλάθι της αναμέτρησης και η ΑΕΚ... απάντησε με σερί 12-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν ν' αντιδράσουν κι η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς... καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι.

ΑΦΑΝΗΣ «ΗΡΩΑΣ»: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έπαιξε για ακόμα μία φορά καλή άμυνα και μάζεψε 6 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, έκλεψε 1 φορά και είχε και 2 πόντους.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς έκοψε τον Στίπτσεβιτς και ο Μαυροειδής έκανε στον αιφνιδιασμό το 58-32 στο 27'.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Στην ΑΕΚ τη στιγμή που είδαν τον Ράνταλ Φόλκερ να φεύγει με πόντους στη μέση, ενώ στη Σάσαρι την ήττα.

Tα δεκάλεπτα: 27-13, 47-26, 60-38, 78-58

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα