Σπανούλης: «Να παίζουμε πάντα το μπάσκετ που μπορούμε»

Σπανούλης: «Να παίζουμε πάντα το μπάσκετ που μπορούμε»
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη επί του Άρη και την επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν «μαγικός» σε μία ακόμη νίκη της ομάδας του. Ο Βασίλης Σπανούλης σε 30' συμμετοχής πρόσθεσε ένα double double ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 13 πόντους και 11 ασίστ.

Ο Σπανούλης μετά τη λήξη του αγώνα ανέλυσε στο gazzetta.gr το νικηφόρο παιχνίδι επί του Άρη και την προετοιμασία που ξεκινά αύριο (08/11) για την επόμενη υποχρέωση εναντίον της Γαλατάσαραϊ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού στο gazzetta.gr:

Για τη νίκη επί του Άρη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα, αλλά και σε μια ωραία ατμόσφαιρα, μπασκετική. Όλοι θέλουν να παίζουν εδώ. Με σωστό μπάσκετ καταφέραμε και ξεφύγαμε στην τρίτη περίοδο, εκεί σταματήσαμε να παίζουμε μπάσκετ και δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη να επιστρέψει και να διεκδικήσει τη νίκη. Στη συνέχεια όμως δείξαμε χαρακτήρα. Πρέπει να προσέξουμε τα νεκρά διαστήματα και να παίζουμε πάντα το μπάσκετ που ξέρουμε».

Για το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ που ακολουθεί και την προετοιμασία για αυτό η οποία ξεκινά άμεσα: «Έτσι είναι, έτσι είναι η ζωή μας. Συνεχίζουμε ανεξαρτήτων αποτελεσμάτων με σκοπό τη βελτίωση και τη διόρθωση των λαθών. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς στην Τουρκία, θα μας εξηγήσουν το πλάνο οι προπονητές και θα πάμε έτοιμοι να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα