Μπάρλος: «Στον Πανιώνιο υπάρχει το "πρέπει"»

Μπάρλος: «Στον Πανιώνιο υπάρχει το "πρέπει"»

bet365

Ο Πανιώνιος έκανε το 5/5 στο πρωτάθλημα της Α2 και ο Νίκος Μπάρλος παραδέχτηκε ότι οι «κυανέρυθροι» ζουν με την πίεση του αποτελέσματος.

Οι Νεοσμυρνιώτες έφυγαν με το «διπλό» από τα «Δυο Αοράκια», επικρατώντας του Ηρακλείου και διευρύνοντας το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα της Α2 πριν από το ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή (12/11,17:00) στο κλειστό της Αρτάκης.

«Το παιχνίδι με το Ηράκλειο ήταν άλλο ένα από αυτά που έπρεπε να κερδίσουμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Στην ομάδα υπάρχει το "πρέπει" που σημαίνει πίεση στην οποία δείχνει ο σύλλογος ότι μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία, δουλεύοντας πολύ σκληρά» εξήγησε ο Νίκος Μπάρλος. κορυφαίος του παρκέ για τον «Ιστορικό» στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς και πρόσθεσε: «Δείχνουμε ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο και με χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά συνεχίζουμε βήμα-βήμα την προσπάθεια μας».

Ο έμπειρος φόργουορντ αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τον Ηρακλή: «Όπως και να το κάνουμε είναι ένα ντέρμπι κορυφής. Παίζουμε στην έδρα μας. Η συνταγή είναι μια, με την ίδια σοβαρότητα να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας απέναντι στον Ηρακλή. Να μας στηρίξει σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, για να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Είναι νωρίς ακόμη καθώς το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, αλλά κάθε παιχνίδι έχει πολύ μεγάλη σημασία».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα