Γκριν: «Από την αρχή έως το τέλος σοβαροί κόντρα στον Άρη»

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7/11 19:00 Novasports 2

Γκριν: «Από την αρχή έως το τέλος σοβαροί κόντρα στον Άρη»

Ο Έρικ Γκριν δεν θέλησε να σταθεί στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θέλει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι απέναντι στον Άρη (7/11, 19:00) και να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα. 

Γκριν: «Από την αρχή έως το τέλος σοβαροί κόντρα στον Άρη»

Το blog του Έρικ Γκριν στο esake.gr:

«Καλησπέρα σε όλους,

Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Δυστυχώς την εβδομάδα που πέρασε δεν καταφέραμε να νικήσουμε στην Ευρωλίγκα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ένα ματς το οποίο θέλαμε πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς δεν παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος τους για να καταφέρουμε να το κερδίσουμε. Έχω αναφέρει, όμως, και στο παρελθόν, μέσω αυτού του blog ότι έτσι όπως είναι φέτος η σεζόν σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα, δεν μπορείς να μένεις σε μια ήττα ή σε μια νίκη περισσότερο από λίγες ώρες.

Τώρα μας περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Άρη. Οι προπονητές μου και οι συμπαίκτες μου με έχουν προετοιμάσει πως πρόκειται για μια από τις δυσκολότερες έδρες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα.

Ο Άρης έχει δείξει φέτος πως είναι φοβερά ανταγωνιστικός, θα πρέπει λοιπόν από την αρχή έως το τέλος να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε το παιχνίδι μας, διαφορετικά θα έχουμε προβλήματα…

Να είστε καλά,

Έρικ».

Best of internet