Τσαλδάρης: «Να είμαστε σοβαροί και ανταγωνιστικοί»

Gazzetta team
Τσαλδάρης: «Να είμαστε σοβαροί και ανταγωνιστικοί»

bet365

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης μίλησε για την αναμέτρηση της Δόξας Λευκάδας με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Δευτέρας (7/11, 17:00) και υπογράμμισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να φανεί ανταγωνιστική.

Στην Λευκάδα έχουν οδηγό τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τον έμπειρο γκαρντ, θέλουν να παρουσιάσουν ανάλογο πρόσωπο και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Μετά από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε στον αγώνα με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, θέλαμε να πάρουμε το μάθημα από το συγκεκριμένο παιχνίδι και να προετοιμαστούμε για ακόμη μία δύσκολη αναμέτρηση, αυτή την φορά απέναντι στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι δεν χρειάζονται συστάσεις για τον αντίπαλό μας και τους παίκτες που διαθέτει.

Σε αγώνες κόντρα σε ομάδες όπως οι «πράσινοι», πρώτος στόχος μας είναι, πρώτα απ’ όλα είναι μία σοβαρή εμφάνιση, βασισμένη στο πλάνο που έχει ετοιμάσει το προπονητικό επιτελείο, και να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όσο το δυνατόν, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η ομάδα μας, παρά τα σκαμπανεβάσματα που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, βελτιώνεται καθημερινά στους τομείς που χρειάζεται. Θεωρώ ότι για ακόμη έναν αγώνα θα δείξουμε τα καλά μας στοιχεία, με στόχο να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας. Ο κόσμος μας έχει στηρίξει μέχρι τώρα στην προσπάθειά μας και για ακόμη μία φορά το κλειστό γυμναστήριο της πόλης θα είναι κατάμεστο. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας τον οποίο θα ευχαριστηθούν άπαντες.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα