Μαρκόπουλoς: «Δεν το κρύβω ότι προβληματιστήκαμε»

Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

Μαρκόπουλoς: «Δεν το κρύβω ότι προβληματιστήκαμε»

Μαρκόπουλoς: «Δεν το κρύβω ότι προβληματιστήκαμε»

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τις πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ο Σούλης Μαρκόπουλος εξήγησε πως είδε αυτά που ήθελε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με το Λαύριο.  

O προπονητής του «Δικεφάλου» εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση μετά τη νίκη επί του Λαυρίου: «Κάναμε αυτά που θέλαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και νικήσαμε δίκαια μια πολύ καλή ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ. Δεν το κρύβω ότι προβληματιστήκαμε, ήταν μια πολύ επιθετική ομάδα, η οποία θα μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα, να μας δημιουργήσει πανικό και να μας βγάλει έξω από το ρυθμό μας.

Ο μεγαλύτερος στόχος μας ήταν να μπορέσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις. Παρ’ όλα αυτά, εκτός από δύο δίλεπτα, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Παίξαμε αυτό που θέλαμε και δικαίως φθάσαμε στη νίκη. Μπορέσαμε να μεταφέρουμε το παιχνίδι κοντά στο καλάθι και βρήκαμε λύσεις».

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Νέναντ Μιλιένοβιτς, ο οποίος τόνισε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, όπως κάθε εκτός έδρας νίκη. Εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος θα πρέπει να κερδίζουμε τέτοια ματς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου. Έχουμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα της Τρίτης (08/11). Είναι ωραίο να νικάς, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Best of internet