Μόργκαν: «Να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο»

Gazzetta team
Μόργκαν: «Να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο»

bet365

H Kύμη υποδέχεται τα Τρίκαλα (6/11, 19:00) και ο Τζόρνταν Μόργκαν εξήγησε ότι οι Κουμιώτες έχουν μεγάλη θέληση να κερδίσουν τις ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους.

Το blog του Αμερικανού φόργουορντ-σέντερ στο esake.gr

«Γεια σας φίλοι μου, σας διαβεβαιώ ότι βάζω τα δυνατά μου για να μην είναι αυτά τα blogs βαρετά για εσάς. Ελπίζω να το πετυχαίνω!

Δεν ξέρω αν το είδατε όλοι, από κοντά ή στην τηλεόραση, αλλά την Δευτέρα παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν πολύ καλά για εμάς. Στις αρχές του παιχνιδιού δείξαμε κάποια δείγματα των δυνατοτήτων μας σαν ομάδα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά συνολικά δεν είχαμε την αγωνιστική πειθαρχία και την αυτοσυγκέντρωση για να ανταγωνιστούμε μια τόσο καλή ομάδα για 40 λεπτά. Οι προηγούμενες εβδομάδες αποτέλεσαν μεγάλη δοκιμασία για εμάς, αν σκεφτείς ότι αλλάξαμε παίκτες, είχαμε αλλαγή στο τεχνικό επιτελείο και παίξαμε με δύο από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Το θετικό για την ομάδα μας είναι ότι το ρόστερ μας ολοκληρώθηκε με τις προσθήκες του Ogo Adeboye, του Chavdar Kostov και του Μανώλη Κουκουλά. Το αμέσως προηγούμενο διάστημα είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε την χημεία μας στο παρκέ και την αγωνιστική μας πειθαρχία για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ σαν ομάδα ότι οι νέοι μας παίκτες έμαθαν αμέσως τα συστήματα και τον τρόπο παιχνιδιού μας και δείχνουν ότι προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στο σύνολο μας.

Τώρα, προχωρώντας μπροστά, έχουμε μια σειρά παιχνιδιών που είναι εξαιρετικά σημαντικά για την εξέλιξη της σεζόν. Θα παίξουμε με 4-5 ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους με εμάς. Έχουμε μεγάλη θέληση να κερδίσουμε όλα αυτά τα παιχνίδια. Για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο, πρέπει αρχικά να επικεντρωθούμε στο πρώτο ματς, αυτό της Κυριακής με τα Τρίκαλα. Παίζουμε εντός έδρας και ελπίζω με πολύ υποστήριξη από την κερκίδα. Θέλουμε την νίκη για να επιστρέψουμε στον «σωστό δρόμο» και για να κάνουμε ένα δώρο στους φιλάθλους μας.

Στα πιο προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από τόσο καιρό στην Ελλάδα (έφτασα στις 21 Αυγούστου) η μικρή μου οικογένεια μου θα είναι κοντά μου από αυτήν την εβδομάδα. Η αρραβωνιαστικιά μου και ο σκύλος μας φτάνουν την Κυριακή, ακριβώς πριν το ματς. Ανυπομονώ να δω και τους δυο τους!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα