Θορθάνο: «Υπάρχει βελτίωση στον Παναθηναϊκό»

Θορθάνο: «Υπάρχει βελτίωση στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Θορθάνο: «Υπάρχει βελτίωση στον Παναθηναϊκό»
O άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο, μίλησε για την αγωνιστική πρόοδο του Παναθηναϊκού κι εξήγησε πως το πρόβλημα των «πράσινων» στην Πόλη ήταν τα λάθη.

Ο ασίσταντ κόουτς του «τριφυλλιού» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές στο Abdi Ipekci: «Σε τέτοια ματς συμβαίνουν πολλά. Είχαμε δύο φορές την ευκαιρία να πάρουμε το ματς, αλλά δεν ευστοχήσαμε. Στη δεύτερη παράταση ήταν απίθανο να κερδίσεις ένα παιχνίδι σαν αυτό.

Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της EuroLeague στα επιθετικά ριμπάουντ. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, πήραν 15 επιθετικά οι αντίπαλοι. Στα κρίσιμα σημεία μας έκαναν τρεις και τέσσερις επιθέσεις σερί. Αυτό ήταν ένα "κλειδί". Δεν ήμασταν καλοί στα δίποντα, είχαμε 40%».

Πρόσθεσε, δε, πως: «Χάσαμε ευκαιρίες κάτω από το καλάθι στην παράταση. Ήταν άσχημο αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε κατά τη διάρκεια του ματς. Στο τελευταίο κομμάτι εκείνοι έβαλαν τα καλάθια.

Υπάρχει βελτίωση στην ομάδα, σίγουρα. Πριν 10-15 μέρες έπρεπε να μάθουμε τους παίκτες και εκείνοι να μας καταλάβουν. Έπρεπε να βρούμε την... κοινή σελίδα. Δεν είναι το πρόβλημα η ήττα σε ένα ματς. Το πρόβλημα είναι τα λάθη».