Γεωργαλλής: «Ό,τι έγινε... έγινε στο ΣΕΦ»

Γεωργαλλής: «Ό,τι έγινε... έγινε στο ΣΕΦ»

Gazzetta team
Γεωργαλλής: «Ό,τι έγινε... έγινε στο ΣΕΦ»

bet365

Ο Γιάννης Γεωργαλλής αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου με τον Κόροιβο ενώ άφησε πίσω του την... γλυκόπικρη γεύση από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο γκαρντ του Κολοσσού έκανε λόγο για ανύψωση ηθικού και αυτοπεποίθησης η εμφάνιση στο ΣΕΦ, ενώ μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων αγωνιστικών.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να διαχειριστούμε τον ενθουσιασμό μας

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Ερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, όπου στις λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Η ομάδα δείχνει σιγά σιγά αρκετά σημάδια βελτίωσης, αλλά έχουμε και άλλα περιθώρια να γίνουμε ακόμη καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εικόνα μας, αλλά ό,τι έγινε… έγινε στο ΣΕΦ. Πλέον, είμαστε αναγκασμένοι να αφήσουμε το ματς στον Πειραιά, που η αλήθεια είναι ότι μας τόνωσε το ηθικό αρκετά, γιατί έχουμε μπροστά μας παιχνίδια πολύ σημαντικά και έτσι ό,τι κάναμε θα ήταν δώρο… άδωρον, αν δεν πάρουμε τις νίκες που πρέπει.

Πρέπει να διαχειριστούμε, λοιπόν, τον ενθουσιασμό μας, καθώς ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Κόντρα στη Δόξα Λευκάδας έδειξε πως είναι μία πολύ μαχητική ομάδα και δεν παρατάει τα παιχνίδια, όποια και αν είναι η διαφορά. Θέλει μεγάλη προσοχή και καθόλου εφησυχασμός.

Ευτυχώς, δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού, πέραν του Χρήστου Σαλούστρου. Στόχος φυσικά είναι μόνο η νίκη, γιατί όπως έχουμε πει και πιο πριν, πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών. Γι’ αυτό, απαιτείται συγκέντρωση και τα 40 λεπτά και μαζί με τον κόσμο μας, ο οποίος μας δίνει μεγάλη ώθηση στο Βενετόκλειο, να πανηγυρίσουμε μία ακόμη νίκη στην έδρα μας, που είναι και η δύναμή μας.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιάννης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα