Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Γιώργος Κούβαρης
Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

bet365

Μήνας με ντέρμπι «αιωνίων» είναι ο Νοέμβριος και στον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν ήδη τη διάθεση των εισιτηρίων και για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην EuroLeague.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 18 Νοεμβρίου το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάεων και στην «πράσινη» ΚΑΕ έσπευσαν να βγάλουν από τώρα τα εισιτήρια προκειμένου να αποφευχθεί και η... όποια ταλαιπωρία.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός Superfoods θα δώσει άλλα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια τον Νοέμβριο, απέναντι σε Μακάμπι Τελ Αβίβ (10/11), Κολοσσό (13/11), Νταρουσάφακα (25/11) και Απόλλων Πάτρας (28/11).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο μήνας Νοέμβριος είναι γεμάτος με συναρπαστικές εντός έδρας αναμετρήσεις για τον Παναθηναϊκό Superfoods, τόσο για τη Euroleague, όσο και για τη Basket League.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως διαθέτει εισιτήρια και για τους πέντε αγώνες που θα δώσει η ομάδα μας στο ΟΑΚΑ εντός του Νοεμβρίου, με αντιπάλους την Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ (10/11), τον Κολοσσό H Hotel (13/11), τον Ολυμπιακό (18/11), την Νταρουσάφακα (25/11) και τον Απόλλων Πάτρας Carna (28/11).

Συγκεκριμένα, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να κλείσουν τη θέση τους για το γήπεδο από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

Το γραφείο Viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και Viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα