Σανς - Μπλέιζερς: 118-115 (vid)

Gazzetta team
Σανς - Μπλέιζερς: 118-115 (vid)

bet365

Απίστευτο ματς στο Φοίνιξ με τους Σανς με buzzer beater του Μπλέντσο επικράτησαν των Μπλέιζερς με 118-115 στην παράταση.

Τι κι αν είχε 0/3 τρίποντα μέχρι να πάρει τη μπάλα και να την... μπουμπουνίσει! Ο Μπλέντσο τη ζήτησε και με περίσσια δόση αυτοπεποίθησης χάρισε στους Σανς την πρώτη τους νίκη στο φετινό ΝΒΑ!

«Ηθελα τη μπάλα! Θα έπαιρνα το τελευταίο σουτ, όποιο και αν ήταν αυτό! Είχα αυτοπεποίθηση, σούταρα και νικήσαμε» ήταν τα λόγια του μεγάλου πρωταγωνιστή του αγώνα, ο οποίος σταμάτησε στους 20 πόντους έχοντας 7/20 σουτ εντός πεδιάς και 7 ριμπάουντ. Ο Τι Τζέι Ουόρεν ήταν ο πρώτος σκόρερ με 27 πόντους, ενώ ο Αλεξ Λεν είχε 18 πόντους από τον πάγκο.

Για τους Μπλέιζερς που έπεσαν στο 2-3 ρεκόρ, ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε 27 πόντους αλλά με 1/8 τρίποντα, ενώ ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ πρόσθεσε άλλους 24 πόντους με 8/18 σουτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα