Παπανικολάου: «Είναι η ΤΣΣΚΑ, αλλά κι εμείς είμαστε Ολυμπιακός»

Παπανικολάου: «Είναι η ΤΣΣΚΑ, αλλά κι εμείς είμαστε Ολυμπιακός»
Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ και πώς ο Ολυμπιακός πρέπει να συμπεριφερθεί στο παρκέ.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στην ποιότητα του ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά τόνισε πως το σημαντικότερο είναι να παίζει ο Ολυμπιακός καλά.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Κώστα Παπανικολάου:

«Θέλουμε να αντιδράσουμε ύστερα από μία κακή εμφάνιση κόντρα στον Κολοσσό, θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Θα αντιμετωπίσουμε μία ισχυρή ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την νίκη. Κάνουμε σκάουτινγκ, έχουμε αναλύσει το παιχνίδι του αντιπάλου μας, αλλά δεν μας ενδιαφέρει το πως πως θα παίξει ο αντίπαλος.

Αυτό που μας νοιάζει είναι να παίξουμε εμείς καλά και να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας. Θέλουμε να παίξουμε καλή άμυνα και να περιορίσουμε το ενδιάμεσο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ. Αυτό που της αρέσει να κάνει, έχοντας για μπροστάρηδες τους Τεόντοσιτς και Ντε Κολό.

Έχουν μεγάλο ταλέντο στην επίθεση και πλουραλισμό. Πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Σεβόμαστε την ΤΣΣΚΑ, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει φόβος. Είμαστε ο Ολυμπιακός και παίζουμε στο γήπεδο μας. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και πρέπει να πάρουμε δύναμη από τα πάντα, από τον κόσμο, από την άμυνας μας.

Θέλουμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο όπως μας αρέσει να κάνουμε. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής, να παίξω άμυνα στους κοντούς, να κάνω ό,τι χρειαστεί για να νικήσει ο Ολυμπιακός. Δεν κοιτάμε την στατιστική, δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει τους πιο πολλούς πόντους, αλλά να νικά η ομάδα. Ο καθένας συνεισφέρει στον τομέα του. Δόξα τον Θεό έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες που κάνουν εξαιρετικά την δουλειά του να βάζουν την μπάλα στο καλάθι».