Νέα χορηγική συμφωνία για τον Παναθηναϊκό (pics)

Νέα χορηγική συμφωνία για τον Παναθηναϊκό (pics)

Νέα χορηγική συμφωνία για τον Παναθηναϊκό (pics)

bet365

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods παρουσίασε τη νέα χορηγική συμφωνία της με την εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών «Electroholic», σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Τον λόγο πήρε, αρχικά, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Αριστείδης Χριστόπουλος: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός η συνεργασία με την Electroholic. Πρόκειται μια νέα αλλά παράλληλα ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία, καθώς σε δύο χρόνια λειτουργίας έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε αποδείξει πως στηρίζουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βίδος, Εμπορικός Διευθυντής της Εlectroholic, τόνισε: «Η συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί για εμάς τον βέλτιστο τρόπο να αποδείξουμε στο κοινό μας ότι δεν κινούμαστε απλά με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή του, αλλά και με στόχο να στηρίξουμε αξίες, ήθη και ιδανικά, τα οποία είναι ξεκάθαρα μέσα από την ομάδα, που χάρη στην αφοσίωσή της έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης την τελευταία εικοσαετία. Είμαστε δίπλα στον Παναθηναϊκό θέλοντας να συμπορευτούμε με την ήδη πετυχημένη πορεία του και φυσικά να αναδείξουμε τις αξίες του αθλητισμού. Κλείνοντας, ευχόμαστε σε όλους, καλή μας σεζόν!».

Τέλος, ο Αντώνης Φώτσης εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Αρχικά θα ήθελα να καλωσορίσω και εγώ από την πλευρά μου την Electroholic στην ομάδα μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία, αφού πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία, η οποία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα. Προσωπικά, επειδή μου αρέσει να ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά και τα gadgets , γνωρίζω την Electroholic και χαίρομαι ότι μέσω του eshop της, του electroholic.gr, έχει εισέλθει δυναμικά τα τελευταία δύο χρόνια στην ελληνική αγορά. Εύχομαι μέσα από τη συνεργασία μας να γίνει και ευρύτερα γνωστή και αγαπητή στον κόσμο και εμείς νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση να συνεργαζόμαστε με δυναμικούς χορηγούς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα