Σέλτικς - Μπουλς: 107-100

Gazzetta team
Σέλτικς - Μπουλς: 107-100

bet365

Με τους Αϊζάια Τόμας και Αμίρ Τζόνσον να έχουν από 23 πόντους, οι Σέλτικς σταμάτησαν το αήττητο των Μπουλς επικρατώντας με 107-100, σε ένα ντέρμπι άλλης εποχής...

Κέλτες και ταύροι, ένα παιχνίδι που τις περασμένες δεκαετίες ήταν σημείο αναφοράς όχι μόνο για το ΝΒΑ, αλλά και για το άθλημα συνολικά. Τα τελευταία χρόνια και οι δύο ομάδες έχουν χάσει σημαντικό μέρος της λάμψης τους, ωστόσο όπως και να το κάνουμε πάντα μια κόντρα των Σέλτικς με τους Μπουλς είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι που καθηλώνει τους πάντες.

Αυτό έγινε και σήμερα στη Βοστώνη, με τους δύο... θρύλους του αθλήματος να τα δίνουν όλα για τη νίκη και στο τέλος να πανηγυρίζουν οι... πράσινοι καθώς επικράτησαν με 107-100. Ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να πάρει διαφορά και κρίθηκε στα τελευταία δύο λεπτά με τους γηπεδούχους να κάνουν ένα σερί 7-0 κι να μετατρέπουν το 100-100 σε 107-100.

Με τη νίκη τους αυτή οι Σέλτικς έκαναν το 3-1 ρεκόρ, ενώ οι Μπουλς γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα και έχουν πλέον και αυτοί 3-1. Όσον αφορά τους σκόρερ, για τους νικητές αυτοί που τράβηξαν το κάρο ήταν οι Αϊζάι Τόμας Τζούνιορ και Αμίρ Τζόνσον που πέτυχαν από 21 πόντους. Για τους ηττημένους που δεν είχαν σε καλή ημέρα τον Ουέιντ (15 πόντους), ο Μπάτλερ είχε 23, ενώ καλός ήταν και ο Μίροτιτς με 17.

 

NBA Τελευταία Νέα