Σάκοτα: «Είναι ακόμη Νοέμβρης, μη σκάτε!»

Σάκοτα: «Είναι ακόμη Νοέμβρης, μη σκάτε!»

Σάκοτα: «Είναι ακόμη Νοέμβρης, μη σκάτε!»

bet365

Ο Ντούσαν Σάκοτα εξήγησε στο gazzetta.gr πως μπορεί το πρώτο μεγάλο τεστ της ΑΕΚ να είχε αρνητικό αποτέλεσμα, ωστόσο ο κόσμος δεν χρειάζεται να.... ξενερώσει, αφού ακόμα είναι νωρίς και δεν έχει χαθεί κανένας στόχος.

Ο κόσμος... ψήθηκε και σχεδόν 8.000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να δουν από κοντά το πρώτο επίσημο παιχνίδι απέναντι σε πιο δύσκολο αντίπαλο. Ωστόσο, η ομάδα τους δεν τα κατάφερε και η πρώτη ήττα της σεζόν για την Ένωση ήρθε απέναντι στην Μπεσίκτας κι έπειτα από επτά συνεχόμενες νίκες σε επίσημες αναμετρήσεις.

Λίγη ώρα μετά ο Ντούσαν Σάκοτα εξήγησε στο gazzetta.gr πως δεν... χάθηκε κάποιος στόχος κι απλά θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι και να συγκεντρωθούν στη συνέχεια που έρχεται.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ που ήταν ο κορυφαίος κόντρα στην τουρκική ομάδα (16π., 5ασ.) αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Champions League:

«Η Μπεσίκτας είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα και το ξέραμε ότι θ' αντιμετωπίζαμε έναν δυνατό αντίπαλο. Οι παίκτες της βρέθηκαν σε πολύ καλή βραδιά και η ομάδα τους είναι πολύ φορμαρισμένη αυτό το διάστημα. Και η ΑΕΚ είναι φορμαρισμένη, αλλά η τύχη και κάποιες φάσεις που ήταν 50-50 ήταν υπέρ τους και πήραν το ματς. Θεωρώ ότι είχαν περισσότερη ενέργεια από εμάς αυτή την περίοδο. Κοιτάμε μπροστά, δεν ήταν μία ήττα που μας βγάζει εκτός στόχων. Ένα ματς χάθηκε. Μπροστά μας έχουμε δύσκολους αγώνες και συνεχίζουμε» και για το αν τους επηρέασε το πρώτο ημίχρονο που δεν έκαναν καλή εμφάνιση:

«Όταν παίζεις με ισάξιες ομάδες είναι λίγες οι φάσεις που κρίνουν το παιχνίδι. Είχαν παίκτες όπως ο Κλαρκ (24π.) που βρέθηκαν σε μεγάλη ημέρα. Ένα παιχνίδι ήταν, κοιτάμε μπροστά».

Την περασμένη σεζόν είχε έρθει βαριά ήττα για την ΑΕΚ στην Πόλη τη 2η αγωνιστική του EuroCup και ο κόσμος της ομάδας... σπάστηκε. Ο Ντούσαν Σάκοτα εξήγησε πως ήταν απλά μία ήττα απέναντι στην Μπεσίκτας και πως δεν... ήρθε και η καταστροφή:

«Η ταπεινή μου άποψη είναι πως καλό είναι να μην κάνουμε το ίδιο λάθος με πέρσι. Όταν είχαμε χάσει από τη Γαλατάσαραϊ στην Πόλη (σ.σ. 89-65). Και... χάλασε ο κόσμος. Δεν έγινε κάτι, ήρθε μία ήττα, βρισκόμαστε στους στόχους μας και θα δούμε τα λάθη μας. Στην προπόνηση θα δούμε όλο το ματς, θα κοιτάξουμε τι δεν πήγε καλά και θα δούμε πως θα το διορθώσουμε και να βελτιώσουμε τα λάθη μας.. Το σημαντικό είναι να παλέψουμε όλοι μαζί και να είμαστε ενωμένοι για να κερδίζουμε. Δεν έγινε τίποτα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα